cr-v'me tsw mi yoksa könıg mi

sizce hangisi

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalite olarak König ama estetik açısından TSW diyorum ve oyumu da TSW'ye verdim:)

%3 aşmıyor umut yanlışın var tam orjinali 235 ama malesef öyle bir ölçü yok ikisinden biri olacak

225-45-18 : -1,25

245-45-18 : +1,43

sormuştum zaten, aşıyor demedim... orjinali hangisi bilmediğim için birinden biri geçer diye tahmin etmiştim.. tavsiyem 225 olur bunların içinde..

Yusuf aradım aldım fiyat; jantlar için 1200 tl takımı takma vs dahil ;) , lastikler için yokohama satmıyorlar Accelera marka var 225-45-18, 800 lira takımı ;)
yalnız peşin dedim ben yusuf ama taksitte fiyat değişebilir sanırım ?

Son düzenleme:
Yusuf aradım aldım fiyat; jantlar için 1200 tl takımı takma vs dahil ;) , lastikler için yokohama satmıyorlar Accelera marka var 225-45-18, 800 lira takımı ;)
yalnız peşin dedim ben yusuf ama taksitte fiyat değişebilir sanırım ?

mustafa çok sağol demekki fiyatlar aşağı yukarı aynı bende jantlara 1250 aldım ama daha pazarlık yapacağım lastik olarak yokohama düşünüyorum yalnız eyvallah kardeşim teşekkürler ;)

Son düzenleme:
konıgin jant çevresindeki ve göbekti kırmızı renginin aracın rengini tamamlıyacağını düşündüm ayrıca yan dikiz aynaları olmassa siyaha boyatabilirim o zamanda jant rengi ile bir tamamlama olur sizce nasıl fikir ?

arkadaşlar başka marka ve model tavsiyelerine açığım belki sizden daha güzel modeller gelebilir

Son düzenleme:
Konig çook daha güzel duruyor hem daha gösterişli hem daha kalite duruyor ama tercih sizin tabi:D

ben takma könig derim ama sen bilrsin ;) bu arada indirt fiyatı biraz daha sen fiyat aldığın yerden sonra bostancı Özgü oto ya bi uğra ben fiyatı ordan aldım senin aldğın fiyatın altına inerler çünkü Tr'ye onlar getiriyor Tsw'yi ;)

könıg agaın 5 KesinLikle... ;)

ben takma könig derim ama sen bilrsin ;) bu arada indirt fiyatı biraz daha sen fiyat aldığın yerden sonra bostancı Özgü oto ya bi uğra ben fiyatı ordan aldım senin aldğın fiyatın altına inerler çünkü Tr'ye onlar getiriyor Tsw'yi ;)

mustafa özgü otodaki jantlar gelecek zaten bana onlarda da son 1 takım kalmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri