cr-v'me tsw mi yoksa könıg mi

sizce hangisi

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tsv markada iyi duruşta jip de sırıtır bence könig diyorumm;)

könıg jant ve 245 45 18 lastik alınmıştır yorum yazan herkeze teşekkürler konu kilitlenebilir

ben siyah cantlara bir türlü isinamadim o yüzden oyumu tsw jarama ya veriyorum..

ben siyah cantlara bir türlü isinamadim o yüzden oyumu tsw jarama ya veriyorum..

geç kaldınız malesef ;) ama bende aracı çok kapatacağını düşünmüştüm taki araç üstünde bugun görene kadar gerçekten çok hoş oldu hele 245 taban lastik aracı resmen dahada gösterdi

Son düzenleme:
yusuf abi aracın genelde temiz ise (hafta bir yıkarım parıl parıl gezerim) diyorsan siyah jant bordo araca bence yakışır ! ben başka biyerde de belirttigim gibi tsw nin o vidalarını beğenmedim :( yoksa oda güzel

Son düzenleme:
hayirli olsun güle güle kullanmalar..

Oyumu TSW'den yana verdım ama artık karar verilmiş. Hayırlı olsun. Güle güle kullanman dileğiyle ;)

yusuf abi aracın genelde temiz ise (hafta bir yıkarım parıl parıl gezerim) diyorsan siyah jant bordo araca bence yakışır ! ben başka biyerde de belirttigim gibi tsw nin o vidalarını beğenmedim :( yoksa oda güzel

valla haftada bir kesin yıkanıyor hüseyin ayrıca dediğin gibi araca yakıştıda ne yalan söylüyeyim ben bile bu kadar yakışacağını düşünmemiştim ama 245 taban varya çok farklı bir görüntü en çok ona hasta oldum ben:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri