cruise control (hız sabitleyici)?

baymustang

Organizasyon Sorumlusu
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2 aydır peşinde koştuğum hız sabitleyiciyi takmak için marmara bölgesinde yoğun bi çalışma gösterdim fakat istanbulda parçanın olmayışı fakat bursa neskarda parçanın olupta aracıma takamadıkların çok üzüldüm. kendilerinin söylediği şu idi aracınızda hız sabitleyicisini tanıması için kablo takılması gerekiyor oysa bi arkadaşım takmış nasıl olurda olmaz dedim karşılığında 150 daha verirsen takarız sonra onların yanında istanbulu aradım sonrada 140a anlaştığım paraya düz 200 yaptılar bende tamam yapın dedim karşılığında ise ustamız sizin araca takmayı pek uygun bulmuyor sorun çıkarttığını söylediler acaba neden?

Son düzenleme:
owww sıkıntılı olmuş...
sonradan taktıranlarda bir sorun çıkmamıştı...
taktıranlar bir an önce yazsa da sorunun çözülse...

bugün ıspartadaki opele gittim gerçekten kablo yokmuş nasıl oluyor anlamadım yaaa. araçlarımız aynı kalitede çıkmıyormu

her model serisinde tesisat olmayabiliyor yani belirli müşteri talepleri var marka ona göre araç harnesslarında değişikliğe gidebiliyor

aracın ust seviyesinde varsa kablosuz takılabiliyor ama kombonun cruse kontrollusunude hiç duymadım acıkcası astralarda sadece kolun değişmesi yeterli oluyor ve fiyatta 150 idi en son 200 çok demişler

arkadaslar taktırmanızı hem tavsiye ederimm hem etmem :D
once hangisinden baslayyım
etemem cunku benım aracıda var kıskanırım :D:D

ederim siz benım arkadaslarımsınız onun icin arkadaslarımı kıskanmam.
arkadaslar ben aracımı aldıgımdan beri uzun yol yapıyorum edirnede okulum istanbulda ailem her hafata ilk zmanalar ilk 25,000 km boyunca orjinalligini bozmadım. ve taktirrmadım 1 dopo yakıt ile 100 ortalama surat ile 600 ile 750 km oratalama yol yaptım.

ama taktıtrdıktan sonra istanbul otobanda taktım kastamonuya kadar cıkarmadım sonraa ara yollarında % 90 ınıında sabit gittim trabzon yolunda
tam 875 km sonra ısık yanıp sonmeye basladı
bende sabitleyici yok ve daha fazla yapıyorum diyen combocu varsa cıksın

+ aracım 1.7 CDTI 2008 model ufak motor da degil + tek degil bagaj yuku + insan yolcu da vardı..

su anda kadar yoldaa giderkenn sorun yasamadım yok kitlendi de sabiti bozuldu daa bilmem neysee hızı kendii arttıı yok ogle bir sorun

tek kelime ile zevk yasagımm hatta bunu soylemem kesinliklee dogruu bir ornek degil ama yanımdaki amcama hava 0olsun diye ayakkabılarımı cıkartıp koltukda bagdas kurup oturdum..

bunca yıl ezıet cekiyormusum dedim

onun yanı sıraa alet 28 km altında sabitlenmiyor bunu bilesınız..
+ araba ilk calsıtıgında yola hemen cıkarsanızz devreye gimrye biliyorr.. motor ısındınktan sonraa en en en ufak bir sorun yok

DEBRİYAJ..dokundugunuz anda devre dısı
FREN.. dokundugunuz anda devre dısı
GAZ... gaz pedalı sollama pedalı oldu ici gaza bastıkca hızınız artıyor sonra bıraktınıgınız zaman en son sabitledigniz hoca geri donuyor bence harika...

ornegin uzun yoldasınız. sabitlediniz gidiyorsunuz onunuzde mıymıntıı mıymıntıı gıden bırı var sola cıkarsınız verırısınız gazıı gecer bırakırsınız sonra kaldıgı yerden devam edıyor

ben o kadar rahatlıgına alsıtım kı
İstanbulda sahıl yolunda e5 de e6 da nerde bir bosluk bulsamm hemen devrede tavsıye ederım :D:D

fiyata gelince. servisee nazimizz geciyordu 125 ytl sadece malzeme parasına yapıldı..
+ arkadasım ewet bizim araclarda tesisat yok aracın motor beynınden yeni bir hat yeni bir kablo.. cekiliyor

ama sanrım istanbulda olanlara hem ogretme amaclı benım aracım ile gosterırım hemde tanıdık servis oldugu icinde sizin adınıza konusrum..

EGEMEN SEN BU KADAR KONUSTUN GEVEZELİK ETTİN DE HANİİ SENIN HIZ SABİTLEYİCİLİ ARABAN DERSENIZ. DEE

http://www.sahibinden.com/en_dolu_combo_fiyat_indirdimm_-83WQQaXQQ10974081WQQpXQQdisplayitem

BUYRUN SAHİBİNDEN DEE SATİLİK İLANİ İLE BİRLİKTE GORMENIZ MUMKUNDUR..

eğer yapılabiliyorsa mutlaka yaptırın derim..

Cruise Control

Arkadaşlar; Bende 2004 model 1.6 Twinport motor Enjoy spor paketli Astra H var. Aracımın standart donanımında cruise control yoktu. İzmir Arkas Opel'de taktırdım. Çoook memnunum. Ortalamayı bayaa düşürüyor. Şu aralar 6 Lt. ortalamanın altında seyrediyorum. Bir de yeni Lpg taktırdım. Aracım ortalama %70 uzun yol ile Lpg'de 10 kr. yakıyor. Tabii bunda cruise control'ün payı büyük. Artıları bunlar. Bir de eksileri var. Bunlar da; rahata alışıyorsunuz. Ayaklar yerde, aniden önünüze çıkan bir cisime çarpmamak için biraz panik oluyorsunuz ve aracı ABS'ye düşürüyorsunuz. ABS'de fren mesafenizin uzamasına neden oluyor. Sonuçta keyifli, ekonomik ama herzaman önce emniyet diyerek sağ ayağınızı fazla rahat ettirmeyin...:)

Geri