arkadaslar taktırmanızı hem tavsiye ederimm hem etmem
once hangisinden baslayyım
etemem cunku benım aracıda var kıskanırım
ederim siz benım arkadaslarımsınız onun icin arkadaslarımı kıskanmam.
arkadaslar ben aracımı aldıgımdan beri uzun yol yapıyorum edirnede okulum istanbulda ailem her hafata ilk zmanalar ilk 25,000 km boyunca orjinalligini bozmadım. ve taktirrmadım 1 dopo yakıt ile 100 ortalama surat ile 600 ile 750 km oratalama yol yaptım.
ama taktıtrdıktan sonra istanbul otobanda taktım kastamonuya kadar cıkarmadım sonraa ara yollarında % 90 ınıında sabit gittim trabzon yolunda
tam 875 km sonra ısık yanıp sonmeye basladı
bende sabitleyici yok ve daha fazla yapıyorum diyen combocu varsa cıksın
+ aracım 1.7 CDTI 2008 model ufak motor da degil + tek degil bagaj yuku + insan yolcu da vardı..
su anda kadar yoldaa giderkenn sorun yasamadım yok kitlendi de sabiti bozuldu daa bilmem neysee hızı kendii arttıı yok ogle bir sorun
tek kelime ile zevk yasagımm hatta bunu soylemem kesinliklee dogruu bir ornek degil ama yanımdaki amcama hava 0olsun diye ayakkabılarımı cıkartıp koltukda bagdas kurup oturdum..
bunca yıl ezıet cekiyormusum dedim
onun yanı sıraa alet 28 km altında sabitlenmiyor bunu bilesınız..
+ araba ilk calsıtıgında yola hemen cıkarsanızz devreye gimrye biliyorr.. motor ısındınktan sonraa en en en ufak bir sorun yok
DEBRİYAJ..dokundugunuz anda devre dısı
FREN.. dokundugunuz anda devre dısı
GAZ... gaz pedalı sollama pedalı oldu ici gaza bastıkca hızınız artıyor sonra bıraktınıgınız zaman en son sabitledigniz hoca geri donuyor bence harika...
ornegin uzun yoldasınız. sabitlediniz gidiyorsunuz onunuzde mıymıntıı mıymıntıı gıden bırı var sola cıkarsınız verırısınız gazıı gecer bırakırsınız sonra kaldıgı yerden devam edıyor
ben o kadar rahatlıgına alsıtım kı
İstanbulda sahıl yolunda e5 de e6 da nerde bir bosluk bulsamm hemen devrede tavsıye ederım
fiyata gelince. servisee nazimizz geciyordu 125 ytl sadece malzeme parasına yapıldı..
+ arkadasım ewet bizim araclarda tesisat yok aracın motor beynınden yeni bir hat yeni bir kablo.. cekiliyor
ama sanrım istanbulda olanlara hem ogretme amaclı benım aracım ile gosterırım hemde tanıdık servis oldugu icinde sizin adınıza konusrum..
EGEMEN SEN BU KADAR KONUSTUN GEVEZELİK ETTİN DE HANİİ SENIN HIZ SABİTLEYİCİLİ ARABAN DERSENIZ. DEE
http://www.sahibinden.com/en_dolu_combo_fiyat_indirdimm_-83WQQaXQQ10974081WQQpXQQdisplayitem
BUYRUN SAHİBİNDEN DEE SATİLİK İLANİ İLE BİRLİKTE GORMENIZ MUMKUNDUR..