cruise control (hız sabitleyici)?

2001 model vectra B aracıma bende takdırdım. Motor kodu Z ile başlayıp takılamayacak araba yok dedi arkadaşım ve bu zamana kadarda tek bir şikayet yok dedi. O kablo hikayesine geince ben diyeyim 5, siz deyin 10 dakika. Bu sadece ustanın uğraşıp isteyip istememesiyle alakalı bi olay.

2001 model vectra B aracıma bende takdırdım. Motor kodu Z ile başlayıp takılamayacak araba yok dedi arkadaşım ve bu zamana kadarda tek bir şikayet yok dedi. O kablo hikayesine geince ben diyeyim 5, siz deyin 10 dakika. Bu sadece ustanın uğraşıp isteyip istememesiyle alakalı bi olay.

aracın donanımına göre tesisatın olup olmaması değişiyor misal Njoy da varken Comfort ta olmuyor Astra G için

arkadaslar taktırmanızı hem tavsiye ederimm hem etmem :D
once hangisinden baslayyım
etemem cunku benım aracıda var kıskanırım :D:D

ederim siz benım arkadaslarımsınız onun icin arkadaslarımı kıskanmam.
arkadaslar ben aracımı aldıgımdan beri uzun yol yapıyorum edirnede okulum istanbulda ailem her hafata ilk zmanalar ilk 25,000 km boyunca orjinalligini bozmadım. ve taktirrmadım 1 dopo yakıt ile 100 ortalama surat ile 600 ile 750 km oratalama yol yaptım.

ama taktıtrdıktan sonra istanbul otobanda ......

yaw öle güzel anlatmışsın ki walla heveslendim şu kontrolcü işine

peki x20xev kodlu motorada oluyormu cruise control benimde baya işimi görür aslında

arkadaş kilometre olayını söylemiş sanırım anahtarını alarım :) 1022 kilometre sadece ışık yandı :) hepinize saygılar

Benimde sormak istediğim birşey var. Biliniyor ki artık araç muayeneleri çok karışık bir hal aldı ve sonradan takılan park sensörleri bile kusur sayılabiliyormuş. Peki bu hız sabitleyicisi muayeneden problemsiz geçebilir mi? bende uzun zamandır taktırmak istiyorum fakat muayenemin geçmesini bekliyorum. Gerçi parça orjinal parça olduğu için sorun çıkacağını zannetmem ama çıkarsada söktürmek çok acı verici olur.

Ahmet Altınçubuk

bilemiyorum bende, adamlar öyle korkuttular ki insanların gözünü artık en küçük birşey bile yapmak için elli kere düşünmek gerekiyor.

Ahmet Altınçubuk

2006 astra g aracımı aldıkdan 2 ay kadar sonra işçilik dahil 180 ytl ye taktırdım.sadece sol kol değişti ve debriyaj müşürü gibi birşey taktılar.üzerinde sistem zaten hazırmış 20 dk da işim bitti.teck 2 ile yeni yazılım yüklendikden sonra faaliyete geçti.çok memnunum...

combolarda sistem hazır değil ama anlamadığım bazılarında ise var. başka biyerde işçilik saatler sürerken bazı yerlerde kısa vakit alıyor hala anlamış değilim

Geri