Cruise control taktırmak isteyenler

takılmıyor

Benim ruhsatın bir sayfasında Z yazıyor bir sayfasında X yazıyor. Ben anlamadım bu işi. 2001 corsa comfort 1.4 16V benzinli araçların motoru Z mi X midir? Öğrenebilirsem çok sevinirim.

selam 2005 ve sonrası corsa'larda motor numarası Z ile başlıyorsa bunlara takılır servis takıyor herşey dahil. 145,-YTL.

bu gün bende opise gittim 2001 edittion z motora cruise control takılmaz dedi şaşırdım ustalar bir haber verin usta sanki biraz salladı gibi geldi olmazsa başka bir yere bakayım uzun yolda büyük rahatlık

şunu öğrendim X ya da z motor farketmiyor
önemli olan takacak ustayı bulabilmek

Servis ücretlerinde Herkes Tutturduguna Heralde Standart Yok Gibi

Çok para vermissin ne ole?? bende 45.000 ve 60.000 bakıma götürdüm yakın zamanda 75.000 e götürcem ama telefonda yağ değişimi dahil 250 YTL konuştum clupcard indirimli

Arkadaşlar merhaba,

Dün 15000 bakımı için Opel Balkan bıraktım vede cruise control takın dedim. Fakat servisten almaya geldiğimde takılmadığını gördüm. Neden takılmadığını sorduğumda ise benim aracıma takılamayıcağını söylediler. Aracım 2006 Corsa 1.3 CDTI Silverline. Sizce doğru mu yalan mı bir bilen varsa lütfen beni aydınlatsın.

:mad:
ANA KONU BU İDİ GALİBA..

CDTİ motorlara ne yazik ki cruise control olmuyormuş.. Debryaj ile ilgili bir uyumsuzluk olduğunu söylediler bana servisten.. tum benzinlilere takılıyor ancak CDTİ corsalara olmuyor..yoksa bende taktırıp uzun yolda keyfime bakacaktım. :(

ama sitede corsa cdti aracı olupta cruise control taktıran arkadaşlar var ..

2 ay önce odak'ta bakıma gittiğimde 150 YTL gibi bir fiyat verdiler.Ama ekstradan lastikleri değişmem gerektiği için öteledim.CDTİ lara takılıyor ve serviste takılabildiğini söyledi.

Geri