Cruise control taktırmak isteyenler

opala bende sordum malzemeye 115 fiyat çekip bir o kadarda işçilik alırlar dedi 1-2 saat uğraşırlarmış ama siteden okudğum kadarıyla 15 dk. yapıyorlarmış en iyisi arabayla gidip baktırmak
veya astra1.6 haberleşelim beraberde gidebiliriz

tamam olmazsa beraber gidelim ben eryamandayım gideceğiz opalla yaptıramayacağız canımız sıkılacak yoksa 1-2 saatlik işi yok ya en fazla 30dk dediler bana ama fiyat nasıl onu anlamadım baksana 130 a taktıranda olmuş.Nasıl iş ya tanıdıkta buldum ordan 200 milyon civarı diyor.Zaten bir opal birde opan yapıyor bu işi özel nasıl yapamamz yaa.150 ii fiyattı valla şimdi 200 diye gideriz 250 derler canımız sıkılır.

ben özelleri de dolaştım adresini de burdan aldığım şahin opelle görüştüm adamlar hiç takmadık dediler bu kadar tanınan bir servis hiç takmadık dedilerse demekki fazla cruise control taktıran yok

Astra 2.0 TDİ Hakkında Bilgi

Merhabalar,
2003 model astra 2.0 dizel , 65 bin km de bir araç almayı düşünüyorum. Ancak piyasada çok yaygın olmadığı için fazla bilgi edinemedim. 18-19 civarı istiyor.Önerilerinizi bekliyorum...

Merhabalar,
2003 model astra 2.0 dizel , 65 bin km de bir araç almayı düşünüyorum. Ancak piyasada çok yaygın olmadığı için fazla bilgi edinemedim. 18-19 civarı istiyor.Önerilerinizi bekliyorum...

Öncelikle Üye Arşivi başlığından kendini tanıtmalısın.
http://www.opelim.net/forums/forumdisplay.php?f=11

İkinci olarak da mesajları doğru konuların altına yazman sorularına daha kolay yanıt bulmanı sağlayacaktır.

Gerçi yöneticiler gerekli uyarıyı yapar ama neyse. Herşeyi de devletten beklememek lazım :)

Ve son olarak aramıza hoşgeldin.

tamam olmazsa beraber gidelim ben eryamandayım gideceğiz opalla yaptıramayacağız canımız sıkılacak yoksa 1-2 saatlik işi yok ya en fazla 30dk dediler bana ama fiyat nasıl onu anlamadım baksana 130 a taktıranda olmuş.Nasıl iş ya tanıdıkta buldum ordan 200 milyon civarı diyor.Zaten bir opal birde opan yapıyor bu işi özel nasıl yapamamz yaa.150 ii fiyattı valla şimdi 200 diye gideriz 250 derler canımız sıkılır.
ben kararsızım ama siz genede gidecek olursanız haber verinn....bende düşünüyorumm...
opis'e de sormak lazım...bildiğim kadarıyla ankaradaki 3 servisin sahibide aynıymış zaten...

Son düzenleme:
opanla tekrar görüştüm siparişleri varmış önümüzdeki salı malzemeler gelecekmiş salı günü tekrar arayın dedi.
Araçta alt yapı var ise 115 kol 40 işçilik
eğer alt yapı yok ise tel debriyaj şarteli vs. 200 ü bulabilir dedi

kenan opise hiç bulaşma derim salı günü tekrar arayacağım malzemeler gelmiş ise astra1,6 yla beraber gidebiliriz

tamam ben senden haber bekliyorum Whiteman.Kenan sende gel istersen belki indirim yaptırabiliriz 3 kişi olunca.

bide ben mail atayım ne diyecekler...

benim taktırma durumum kesin değil...bilginize tekrardan...

daha önce babama danışdım sıcak bakmıştı...eğer okeylerse prşmbe/cuma gelebilirim...ben size haber ederim...durum böyle...

opal 250 ytl fiyat çekti cevap aynen şöyle:
Aracınıza istemiş olduğunuz hız sabitleyici takılabiliyor,servise gelerek tesisatın olup olmadığına bakılması gerek

tesisat var ise parça fiyatı +işçilik +montaş kdv dahil 250 ytl
tesisat yok ise : 275 herşey dahil

işçilikle montaj aynı şey değilmi ne yazacağını şaşırmış bunlar yahu...
130-140 neysede 250 verilmez

Geri