Cruise control taktırmak isteyenler

Ben geçen sene kapıdaki ufak bir göçmeyi kaskodan yaptırayım diye gitmiştim. Yapmışlardıda. Ancak faturaya bir bakayım dedim. Arabanın kapılarının yanındaki comfort yazısını çıkartmak ve takmak için bile 25*2=50 ytl ücret yazmışlardı. Nasılsa kasko ödeyecek diye birşey yapmadım. Ama bu kadar aleni soygunculukta olmaz ki be kardeşim.

Ben geçen sene kapıdaki ufak bir göçmeyi kaskodan yaptırayım diye gitmiştim. Yapmışlardıda. Ancak faturaya bir bakayım dedim. Arabanın kapılarının yanındaki comfort yazısını çıkartmak ve takmak için bile 25*2=50 ytl ücret yazmışlardı. Nasılsa kasko ödeyecek diye birşey yapmadım. Ama bu kadar aleni soygunculukta olmaz ki be kardeşim.

biraz insafsız oluyolar maleseff

x motor araçlarına cruise control taktıranlar yada bu iş için (x motor için fiyat alanlar beni de haberdar ederse sevinirim x16xel ....

ya abi biz bugün servisde sorduk..116 ytl parca fiyatı dediler bizim combo için ama babam bi söz söyledi bana :D taktırmadık

opal
Aracınıza istemiş olduğunuz hız sabitleyici takılabiliyor,servise gelerek tesisatın olup olmadığına bakılması gerek

tesisat var ise parça fiyatı +işçilik +montaş kdv dahil 250 ytl

tesisat yok ise : 275 herşey dahil
opis
SİZİN ARABANIZA TAKILAMIYOMUŞ

çelişkiye bakk yaa.

opandan cevap yok daha

opal
Aracınıza istemiş olduğunuz hız sabitleyici takılabiliyor,servise gelerek tesisatın olup olmadığına bakılması gerek

tesisat var ise parça fiyatı +işçilik +montaş kdv dahil 250 ytl

tesisat yok ise : 275 herşey dahil
opis
SİZİN ARABANIZA TAKILAMIYOMUŞ

çelişkiye bakk yaa.

opandan cevap yok daha

kısacası işleri yoğun bu aralar o yüzden başka kapıya demenin başka bi yolunu bulmuşlar

valla ben aldığımda vardı arabada cruise kontrol uzun yolda acayip rahat oluyo ayak ağrımasına kasılmasına son... bide opan gerçekten çok yoğun bir servis diğerlerine nazaran müsait olduğunda gidersen direk arabayı servise alıp bakıyorlar parayı verdikten sonra arabanın üstüne ne istersen takarlar...

Son düzenleme:
bencede x ya da z farketmez takacak kişi önemli mesela bizdeki vectra x motor ama cruise control mevcut daha önceki sahibi taktırmış, bide bazı yetkili servisler yapmıyor anladığım kadarıyla özel servislere gidip bakmak en mantıklısı...

C'mon hız sabitleyici

bugun aracıma hız sabitleyici taktırıyorum

hayırlısı olsun.....

Geri