Cruise control taktırmak isteyenler

Benİm Şehİr DiŞi Hizim Her Zaman 90 Km Dİr.

Bİrde Hiz Sabİtleyİcİsİnİn İnanilmaz Bİr Faydasi Var
3-4 Saat Araba Kullandikdan Sonra İnsan AyaĞinin Üzerİne Nasil Zor Basar Herkez Bİlİr
Bu Sİstem Sayesİnde Uzun Yol Yorgunlugu Yariyariya Azaliyor

evet bana 130 ytl fiyat çekti servis 6 taksitle sanırım taktırıcam...arakdaşlar tücerübeliler söylesin hızı deviri kaça sabitleyelim normal bir yolda?
her modele takılıyor mu bu..bilginiz var mı

Bütün modellere olmasa bile güncel modellere takılıyor benim bildigim....

Diğer taraftan hız sabitleme bir yere kadar ekonomiktir evet.Eğer gazla surekli oynayan,sabredemeyen bir şöförseniz hız sabitleme birebir.Ancak benim birkac ciddi denememde ben daha ekonomik gittim.Bunun nedenini de en basit şöyle anlatabilirim.Örneğin 100 km hıza sabitlediniz, araba hep 100 le gidiyor, rampa çıkarken de.Ancak rampa çıkarken normalde biz arabanın biraz düşmesine izin veririz egere ekonomik suruyorsak.Sonra düzlükte yavaş yavaş eski hızımıza ulaşırız.Ancak hız sabitlendiğinde beyin otomatik olarak arabayı surekli o hızda tutmaya çalısıyor ve gaza yükleniyor.Hatta otomatik viteslilerde vites küçültüyor.Yani inatla o hızı korumaya çalışıyor, yükleniyor.İşte bu ve benzeri durumlarda hız sabitleme daha fazla yakar...
Ancak ben ekonomik sürüşü pek düşünmediğim zamanlarda yaktıgım yakıttan çok daha az yakıyor hız sabitleme bu dogru...Genelde yaptıgınız sürüşünüze de bağlı yani bir nevi.SAğladığı konfor ise tartışılmaz

evet bana 130 ytl fiyat çekti servis 6 taksitle sanırım taktırıcam...arakdaşlar tücerübeliler söylesin hızı deviri kaça sabitleyelim normal bir yolda?

abi Ankara da hangi servis bide taktırırken aklında olursa Astra G 2004 njoy için fiyat alır mısın bende düşünüyorum da servis hep bana ters yerlerde kalıyo bir türlü soramıyorum

Sonradan montaj yapılması benim içime sinmez.Ama uzun yoldaki rahatlığını da kullanmayan bilemez... :)

Ben hep söylerim, şehir içinde bile kullanıyorum tabii koyu trafikde değil ama belli saatlerde uygun yolda kısa sürelerle bile olsa kullanıyorum, acaip faydasını görüyorum(işe gitmek için hergün 80 km gidip gelmem gerekiyor) hem kendimi frenlememe yardım ediyor hem yakıt tüketiminde en az %10'a yakın tasarruf sağlıyorum. Uzun yolu anlatmaya gerek yok zaten. Arabamı alırken tek başına opsiyon olsaydı almayacağım tek opsiyonu herhalde, iyi ki paket opsiyonmuş, çok memnunum, biraz daha zeki olabilseydi daha da memnun olacaktım

fiyat cok iyi bence yaptır daha yola cıkamadım tam deneme sansım olmadı yani yeni taktırdım

abi Ankara da hangi servis bide taktırırken aklında olursa Astra G 2004 njoy için fiyat alır mısın bende düşünüyorum da servis hep bana ters yerlerde kalıyo bir türlü soramıyorum

opiste taktırıcam ama başka maraf çıkarmazlarsa debriyaj bilmemne ayarımı bişeyi varmış uyarsa o fiyata uymazsa oda değişecekmiş.unutmazsam sorarım muhammet...

+şimdi haber geldi bişeyin değişmesimi lazımmış ne takamıyolarmış :)topuğuma kuvvet artık

Son düzenleme:
115 ytl parça 10 da işçilik 125 ytl toplam astra g için

Geri