teşekkürler samet oluyorsa aksesuardan önce bunu yapmak lazım ozaman .
tabii tabii takdır

Bende sipariş verdim bekliyorum gelsin taktırcam

Malum ayda 2 kez uzun yola gidiyoruz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler samet oluyorsa aksesuardan önce bunu yapmak lazım ozaman .
o zaman normalde 150-200 olan maliyet bulucak 700-1000 ytl.tabi bu parayada değmez o zaman . . .Benim makina da x motor. Büyük konuşmayım; ama kafaya takarsam yaptırırım.
Daha önce servise sordum; çıkma başka araçtan bulabilirsen takarız dedi. Yani daha önce takılı olan x motorlu bir araçtan alıp takabilirlermiş. Ama öyle bir aracı bulmak lazım. Artık son noktayı koyalım arkadaşlar !
X MOTORLU ARAÇLARA DA CC (CRUISE CONTROL) TAKILABİLİR, FAKAT
TAKAN USTA VE PARÇAYI BULMAK GEREKİR.
Bundan sonra sorularımız ve araştırmalarımız bu konu üzerinde olmalı bu parçaları nereden bulabiliriz? Hangi ustaya yaptırabiliriz?
servisler önemli diyor ama ve takılmaz diyip işin içinden çıkıyorlar.kaç tanesiyle görüştüm istanbulda daha doğrusu mail attım heepsi ayni şekilde.."teknik oılarak mümkün değil" diyor . . .x yada z motor önemli değil bence çünkü bendeki vectra x motor ve cruise control var üzerinde ve çok memnunum...
servisler önemli diyor ama ve takılmaz diyip işin içinden çıkıyorlar.kaç tanesiyle görüştüm istanbulda daha doğrusu mail attım heepsi ayni şekilde.."teknik oılarak mümkün değil" diyor . . .
Arkadaşlar hız sabitleyici taktırmak istiyorum. Forumda yazılanları okudum.
İZMİR'de daha önce taktıran bir arkadas var mı? Bana bir servis önerebilir mi? 90-200 arasında fiyatlar değişiyor ama güncel değil.
Son zamanlarda taktıranlar için sorayım ne kadara cıktı maliyet?
Teşekkürler![]()