Cruise control taktırmak isteyenler

AhmetH arkadaşımız söylemiş ama gene yazıyım ben...

ışık mevcutmuş
ampulu varmış
tech2 ye baglanıp bakılması gerekiyormuş...

tavsiye edebileceğiniz bi servis vrmı özel veya yetkili trakya bölgesi ve ya istanbuldan

cevizlibağ odaka git ve ücretsiz yapmaları lazım . Lambanın neden yanmadığını sor ve sakın gerek yokki gibi laflarına kanma ve ısrar edip yaptır.Nedense bizim opel servisleri biraz sallıyorlar...

benim aracada takılır mı, 97 astra f kasa ecotec sıralı sistem. takılırsa kaça?

size takılması pahalıya gelir..

çünkü yeni Z motor denilen opel motorlarında gaz pedalı ve motor arasında tel yok

gaz pedalına ne kadar bastığınız sensörler ile algılanarak boğaz kelebeği açılıyor.

dolayısı ile sizin önce çok pahalı olan gaz telini kontrol eden düzeneği almanız lazım.

Z motorlarda gaz zaten elektronik yolla verildiğinden bu gazı sabit tutmak sadece takılacak yeni hız sabitlemeli sinyal koluna bakıyor.
buna rağmen z motorlarda çalışma sorunları olursa araç bilgisayara bağlanarak(TECH II) hız sabitleme sistemi programı aktive ediliyor.

bir diğer husus ise debriyaj pedalı sensörü..

z motru bulunan araçlara debriyaja basıldığını boşuna gaz vermemesi gerektiğini sisteme ileten bir parça..

yani işiniz biraz teferruatlı(pahalı)... ama olmaz değil :)

bilgiler için saol AhmetH . masraflıysa ayağa devam.

sadece 15 dakikada taktılar ve beni yolladılar
yalnız arkadaşla souma hala cevap alamadım bu konuda bilgisi olan arkadaş yokmu
nerede bu servisçi arkadaşlarımız
Cruise Control ü Ifade Eden Işik. 2004 Astra G De Bu Işik özelliği Varmi? Yok Mu? Varsa Ne Yapmaliyiz??
15 dakikada sadece normal sinyal kolunu söküyorlar.
bu işlem 1-1.5 saat sürmektedir.
sorunun bundan olmasın

opel gedizler yedek parçadan mazlum beyle görüşün 180 ytl işcilik herşey dahil bugün taktırdım

corsa c için sormuştum odak ile balkan a. biri 200 biri 250 demişti geçen hafta.

Geri