Cruise control taktırmak isteyenler

en kısa zamanda bende taktırıyorum opel gerçek dolmabahçeyi herkese tavsiye ederim

yetkili servis salladı beni resmen. uğraşma boşuna der gibi çok pahalıya cıkar sana değmez dedi. Fİyat vermekten çekindi.

özel servis seninkine olmaz dedi.

diğer illerde bulununan üyelerde kullananlar var nasıl oluyor da oluyor bilmiyorum.

izmir de servis var mı diye sormuştum cevap gelmemişti zaten.

yetkili servis salladı beni resmen. uğraşma boşuna der gibi çok pahalıya cıkar sana değmez dedi. Fİyat vermekten çekindi.

özel servis seninkine olmaz dedi.

diğer illerde bulununan üyelerde kullananlar var nasıl oluyor da oluyor bilmiyorum.

izmir de servis var mı diye sormuştum cevap gelmemişti zaten.
bir yerde duymuştum,araç gaz teli kullanıorsa takılamıyor,şayet gaz elektronik olarak kontrol ediliyorsa takılabiliyor diye....
bir araştır derim.

arkadaşlar meriva için servise götürdük z motor beyinden kilitli dediler sadece z motorda yetmiyor :mad: :mad: :mad:

yeni corsalara oluyormu fiat nedir

Ben taktırdım bayağı hoş ya ;)
Ama enteresan birşey oldu 15 gün falan sonra...
Şöyle ki;Tam sahilde Atatürk havaalanının orda,giden arabam bir anda gaz kestigaza basıyorum devirde tık yok.
Araba çalışıyor ama gaza bastığımda sanki gaza basmıyorum gibi ...Allah Allah....
Tepemde uçaklar vızır vızır iniyor...abartmıyorum 100-150 metre üstümden inişe geçiyorlar.Tırsmadım demeyeceğim:)
Neyse kontağı kapatmak aklıma geldi.Tekrar açınca düzeldi...
Hemen fıydım ordan...

Astra Hız Sabitleyici

Opellere sonradan hız sabitleştirici taktıran var mı? 2005 Astra Classic aracıma taktırabilir miyim? Fiyatı nedir? Bir sorun çıkarıyor mu? Teşekkürler..

forumda arama yaptırırsanız kesinlikle cevap bulursunuz konuya hemde fazlasını bile bulursunuz

war war takıyolar forumları ara

yanlış değilsem motorun z16xe ise takılıyor diye biliyorum

Geri