Cruise control taktırmak isteyenler

daha önce de yazmıştım. odak ta en üst donanım corsa c ye "olmaz" dediler. şaşırdık kaldık. ben de artık servisle alakalı olduğunu düşünüyorum. başka bir yetkili serviste tekrar deneyeceğim. aracı aldığım yer olur, yaparız diyor. bakalım

z motor olan olan 2001 araçlar buna vectrab2 kasalarda dahil z16xe veya z18xe takılmamasına ihtimal yok yeterki istensin hatta x20xev bile takılır sen yeterki paradan haber ver

ustanın ifadeye bakılırsa üşenmiş, veya gözü yememiş :D

z motor olan olan 2001 araçlar buna vectrab2 kasalarda dahil z16xe veya z18xe takılmamasına ihtimal yok yeterki istensin hatta x20xev bile takılır sen yeterki paradan haber ver

Banada takılamaz dediler. EGEM ve özel servis sadece 2001 model derdemeZ takılamaz dediler.

2001 Edition 2000 Z16 motor. Ustam sen takabiliyorsan sana gelelim. NE kadara tabi ki?

arkadaşlar ben bundan önceki arabam olan 2003 corsa c njoy a taktırmıştım. ondan sonra şimdiki arabam olan 2004 astra g njoyada taktırdım topkapı odakta15 dakika sürüyor 150 ytl. işçilik dahilgitmeden önce telefon açarsanız parçanın ellerinde bulunup bulunmadığını öğrenir boşa gitmezsiniz.ellerinde parça yomsada 2 günde getiriyorlar izmirdenherkese selam

dün gaziantep opel servisine sordum.175 ytl dediler corsa c 1,2 için.30-60 dakikada takıyorlarmış.

Buna olmaz diyen servisler herhalde "yapamayız" demiyorlar da "buna olmaz" diyorlar...

ben de istanbulda 4-5 servisi aradım Z motor 2001 corsa c olduğunu ve taktıranların olduğunu söyledim
bir kısmı bi bakalım aracınızda donanım var mı dedi
bir kısmı da yok onlara taklımıyor biz hiç takmadık dedi

Edit...

Son düzenleme:
99 astra cd^ye de takılır mı ? x16 motor

nedeni de gaz teli olması, elektronik pedal olmaması öyle değil mi ?

Geri