Cruise control taktırmak isteyenler

2006 1,3 combo ya takılır mı?? birde ben burdurdayım. burda servis yok bu çevreden önereceğiniz servis varmı?. teşekkür ederim

2006 1,3 combo ya takılır mı?? birde ben burdurdayım. burda servis yok bu çevreden önereceğiniz servis varmı?. teşekkür ederim

ıspartadakine gitmiştim turdayken gittim sordum 2 sene önce hız sabitleyici dediğimde yok abi öyle şeymi olur demişlerdi :)

arkadaşlar her ilde iyi bir elektrikci bulalım, kolları internetten yada servisten alalım. montajını , elektrikçiye yaptıralım. bu iş için gönüllü olacak kişiler varmıdır ? yada güvendiğiniz yaptırdığınız elektrikçiler.

arkadaşlar her ilde iyi bir elektrikci bulalım, kolları internetten yada servisten alalım. montajını , elektrikçiye yaptıralım. bu iş için gönüllü olacak kişiler varmıdır ? yada güvendiğiniz yaptırdığınız elektrikçiler.

elektrikçimi aman abim forumda hiç mi okumadun bu kadar basit mi ki yetkili servis yapmaya korksun

Arkadaşlar eğer taktıracaksanız hiç yetkili servise bulaşmayın.parçaları tedarik edin ve gidin opel özel servisleriyle ( opel garage , serçal vsvs...) görüşüp taktırın

FAKAAAAAT ;

attachment.php

unutmayın CC çalışırken göstergedeki cruise control ışığı yanmayacak.yani yarım yamalak bir iş yapmış olacaksınız.

forumda cengiz arkadaş yaptı kendi arabasına ama servislerin yada başka bir kimsenin bunu becereceğini hiç sanmıyorum.eğer bunu da yaptıran olursa haber verirse çok sevinirim..

Geri