Araca sonradan "cruise control" taktirmanin bir riski/yan etkisi var mi?
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz geç olacak ama biraz önce opel balkan' ı aradım. Oradaki arkadaşım murat ile görüştüm. 1.7 DTI corsa araç aldım cruise control takılıyor diye duydum nasıl yaparız diye bir danıştım.
Aracını bağlarız bilgisayara eğer cruise control hadisesi senin arabanda mevcut ise sinyal kolunu değiştirip 15-20 dk içinde halleder veririz 70-80 tl işçilik alırız, kol da 50 civarında istersen dışarıdan bile alırsın dedi. Eğer o yoksa motordan tesisat çekeriz onada 100-120 tl işçilik alırız en fazla ve araban kısa süreliğine kalır dedi.
Debriyaj müşürü gibi bişiden bahsetti. Eğer o da yoksa 25 tl gibi bir ücreti var olduğunu söyledi.
bu konuda cevaplarınızı bekliyorum...arkadaşlar istanbulda corsa d aracına takan taktıran yada araca bunu yapıcak yetkili servis bilen varmıdır yapanlar kaça ve nerede yaptırdılar yazarlarsa sevinirim
bu arada aracım 2007 corsa d 1.3 cdti 75 hp ve daha önce cihaza baglandıgında tesisatın oldugu söylendi bana
slm vectra b2 aracıma taktırabilirmiyim bu araçlara cruise control oluyormu