Cruise control taktırmak isteyenler

merhaba, işlemi nerede yaptırdınız acaba? ben de cruise control taktırmak istiyorum aracıma. Aracım 2008 astra enjoy sport easytronic.

Merhabalar

Konu ile alakalı olduğunu düşündüm; 2005 model Meriva Enjoy SP cdti aracım var göstergede CC ledi ve debriyajda müşür mevcut kol alıp taktım ve OP-COM dan aktif ettim fakat '' Cruise Control Yüksek Giriş'' arızası vermekte ve CC çalışmamakta sorun ne olabilir şimdiden tşk

cruise control tesisatını kontrol ettirmenizde fayda var.

Benim aracimdada yok tu kardesim tatki ayrica ayna altlarindaki merceklilambalar ve kumandadan kapilari kitleyince 2 kere basmada farlari yakma hepsi bi arada yaptirdim.Birde hiz sabitleyicinin gostergedeki lambasi genelde aktif olmuyormus onuda aktif etti suan hepsi siki tisiz calisiyor.Aracim 2001 astra g edition otomatik..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilen ustalar arkadaşlar Astra G 2001 model 2000 editon yol bilgisayarı yok tabiki tesisatta yok tesisat çekilse çalışırmı hız sabitleyici beyin uyumlumudur?

Arkadaşlar forumda yeniyim, Bende aracıma cruise control taktırmak istiyorum ama bu parçaları bulamadım. Nerden bulabilirim önerebileceğiniz bir site var mı

Geri