Cruise control taktırmak isteyenler

Arkadaşlar bende aracıma cruise control takmak istiyorum. Fakat CC motoru bir türlü bulamadım. Aracım 98 model vectra 2.0 CD otomatik. Saygılar.

Aracım 2000 model 2.0 cd otomatik şanzıman sinyal kolunun orda soket var hız sabitleyici özelliği olan kolu aldım taktım ancak diğer ürünleri bulamadım

Aracım 2000 model Opel Vectra 2.0 cd otomatik şanzıman sinyal kolunun orda soket var

Aracın hakkında bilgi verirsen yardımcı oluruz

Aracım 2000 model Opel Vectra 2.0 cd otomatik şanzıman sinyal kolunun orda soket var hız sabitleyici özelliği olan kolu aldım taktım ancak diğer ürünleri bulamadım

Aracım 2000 model Opel Vectra 2.0 cd otomatik şanzıman sinyal kolunun orda soket var hız sabitleyici özelliği olan kolu aldım taktım ancak diğer ürünleri bulamadım

Mallaesef 2000 model x motor kodu ile başlayan araçlarda hız sabitleyici baya maliyetli oluyor. Soketin bulunması tesisatın hazır olduğu anlamına gelmez. tesisat çekilmeli ve omegadan çıkma sabitleme motoru takılması gerekli. ayrıca op com yada tech 2 ile aktifleştirme gerekir. Ancak z motor kodlu olsaydı daha kolay olurdu. Bende 2001 astra var tesisat çekip kol ve debriyaj müşürü taktım. op comla aktifleştirdim ve kullanıyorum. 2001 öncesi araçlar için biraz zor yani :(

bende vectra c var cruise control devreye girmiyor daha önceden çalışıyordu fakat baskı plakayı yeniledim o gün bu gündür çalışmıyor acaba sorun ne olabilir...

Ankarada yapan bi usta var yaklaşık 700 tl ücret istiyor istreseniz numarasını verebilirim.

2006 Zafira B Cosmo 1.6 lpg li manuel vites aracım için parça ve işçilik ne tutar acaba ?

Geri