cyclon çok dikkat edin...

darkmoon

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ben cyclon xenon kit ve cyclon türkçe konuşan park sensörü aldım ilk xenon bir balast yakdı garantiden yenisini istedim oda yandı ustama götürdüm sen bu üçüncüsünü alsanda onuda yakıcak dedi niye dedim bu çok adi bir şey dedi git dedi şu şu markalardan bir tane balast al takalım dedi neyse ustamın tavsiyesine uydum taiwan malı bir balast aldım onda bir sorun yok ama sabahları bu sefer ilk çalıştırmada da far sensörü devredeyse sağ far arıza veriyor ve yanmıyor sanırım ordada bir kablolarda temazsızlık var onlarda değişicek yani xenon nerdeyse bana bir xenon kit parasına patlıyor

bunun dışında park sensörü türkçe konuşuyor diye aldım aman aman sakın sakın almayın türkçe konuşuyor ama bütün bilgileri her şey yanlış üstüne insanı şaşırtıyor aracınızı durdurun diyor arkada 50 cm mesafe var artı oda bozuldu geri vitese ne zaman taksam park sensörü devamlı ötüyor cyclonu aradım böyle böyle dedim şase alıyordur dediler elektrikçiye götürdüm adam olurmu öyle saçma şey dedi sensörlerden biri yada park sensörünün ana kutusu arıza yapmışdır dedi cyclonun merkezini geri aradım ne açan var ne bakan neyse tekrar aradım bana anlaşmalı oldukları bir elektrikçinin adresini verdiler arkadaşlar çayhane mi elektrikçimi belli değil sokmadım tabi arabayı..

sonra dedim bu cyclonun ana merkezine gidiyim yani bu kadar çok ürün getirten bluetooth araç kitleri xenon kitleri park sensör kitleri getiren bir firamnın en azından kendine ait bir binası bir ana merkezi vardır diyorsunuz yanılıyorsunuz seyran tepede bir işhanı bildiğimiz eski usül hanlardan bir adres var pazar bir gittik şaka gibi han kapalı

yani arkadaşlar bu başımdan geçen okuyun ve sizlere ders olsun benim başıma gelen sizlerin başına gelmesin ben cyclon ürünlerini almayın falan demiyorum isteyen alsın ama aldığı anda benim başımdan geçebilicek potansiyel şeylere her an hazırlıklı olsun...

gecmis olsunn.. sagol bilgiler icin

Bilgilendirme için teşkkürler bende cyclone u ii bir marka olarak biliyordum yanılmışım

geçmiş olsun.tüketici mahkemesine başvurmayı düşünebilirsiniz...

park sensörünün 10 gün sonra yenisini alıcam başka bir marka bu sefr sadece ikaz sesi veren sade bir şey alıcam ben haram ettim verdiğim her kuruşu buda bana ders oldu kamasonic monza ile çin malı diye arkadaşlarımla çok dalga geçmişdim ama onların hiç birinin xenon kitinde en ufak bi sorun çıkmadı şimdiye kadar üstüne onların aldığı zaman aldıkları kitler 150 civarıyken ben cyclon kalitelidir diye 250 milyon vermişdim neyse arkadaşlarım dikkatli olun inanın hiç bir şey göründüğü gibi olmuyor..

geçmiş olsun bizde dikkat edelim o zaman

Bilgilendirme için teşkkürler bende cyclone u ii bir marka olarak biliyordum yanılmışım
valla ben memundum park sensorunden ama bazen sapıtıyo kazadan sonra tamponu degıstık halıyle sensorlerıde degıstırdım 3 ay olmadı gene bır sensorde sorun sanırım arasıra sapıtıyo ama hakkını verdı parasını sonucta cin mali olsun okadar

park sensörü cenmax aldım çok menunum, piyasadaki park sensörleri son olarak 30 cm de devamlı olarak öterken cenmax 22 cm devamlı ötüyo. son derece memnunum, küçük mavi ekranı da orada da kalan mesafe yazıyor, kesinlikle hata yapmıyor. ayrıca bu cyclone ve modacar da aynı firmalar diye biliyorum. internetten bunların opel paspaslarını aldım ancak resimlerdeki gibi değil. yani ben de hiç menun değilim bunların ürünlerinden....

valla ben memundum park sensorunden ama bazen sapıtıyo kazadan sonra tamponu degıstık halıyle sensorlerıde degıstırdım 3 ay olmadı gene bır sensorde sorun sanırım arasıra sapıtıyo ama hakkını verdı parasını sonucta cin mali olsun okadar

bende pek buna katılamıycam ben bir kere para verdimmi bir ürün aldımmı isterimki ömürlük aldığım ürün sorunsuz götürsün 3 ay 5 ay götürsün diye ürün almam benim mantığıma ters zaten buda parayı çöpe atmak olur

ben alırken ucuz diye değil aradım taradım zaten bütün park sensörleri çin malı olduğu için bari iyisi olsun dedim cyclon aldım ayrıca bu mantıkda yanlış bence çinmalı için bu kadarı bile iyi falan çinli isterse çok kaliteli de yapabiliyor çin malı = adi ürün demek değil tam aksine bu gün arabaların üstündeki çoğu taknolojik parçalar çindeki fabrikalarda üretiliyor

burda esas sorun bu ürünleri test etmeden türkiyede iç piyasaya satışa sunanlar halbuki üç beş ürünü test etseler arızalı çıkanları aynen geri çine yollatsalar çinlilerde kalitesiz yada arızalı mal yollayamazlar

bende cenmax alıcakdım bir arkadaşım hepsi çinli ne farkeder dedi bari senin bir farkın olsun türkçe konuşan al dedi arkadaş lafına uyduk kısmet çok kötü çıkdı zaten dikkat ettim artık türkçe konuşanları satmıyorlar anladılar galiba arızalı olduğunu kaldırdılar ben hepsi buradadan almışdım artık türkçe konuşan yok listelerinde..

valla bu sefer gitti gidiyordan amerikan malı diye bir park sensörü sipariş verdim güya bmw mercedesin kullandığı firmaymış :D yemedimya %90 oda çinlidir ama neyse bir de onu deneyelim verdik sipariş 10 güne gelicekmiş :)

valla bu sefer gitti gidiyordan amerikan malı diye bir park sensörü sipariş verdim güya bmw mercedesin kullandığı firmaymış :D yemedimya %90 oda çinlidir ama neyse bir de onu deneyelim verdik sipariş 10 güne gelicekmiş :)
bu işler sanş işi basım agırmıcak dıyosan yetkılı servıse gıt orjınalı taktır 2 yıl garantı bak bişi oluyomu hıc ollmassa gıdecen yeri kapıyı bılırsın arıza olugunda ;)
insallah yenı alıcan urunden sorun cıkmaz gule gule kullan:D

Geri