- Konuyu Başlatan
Ynt: Cyclone Logo Değiştirme (Video Anlatım)
süper bir paylaşım olmuş teşekkürler..
süper bir paylaşım olmuş teşekkürler..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cevap verecek arkadaş yokmu...? questionnnmertandur link' Alıntı:Arkadaşlar emeklerinize sağlık paylaşımlar çok güzel olmuş çok faydalandım,haritaları felan güncelledim.Yalnız şu orange yerine gösterge ışıklarına uygun bir kırmızı yazıları felan içeren renk/tema yapamıyormuyuz?
Cevap verecek arkadaş yokmu...? questionnnmertandur link' Alıntı:[quote author=mertandur link=topic=1581.msg44012#msg44012 date=1313845823]
Arkadaşlar emeklerinize sağlık paylaşımlar çok güzel olmuş çok faydalandım,haritaları felan güncelledim.Yalnız şu orange yerine gösterge ışıklarına uygun bir kırmızı yazıları felan içeren renk/tema yapamıyormuyuz?
Cevap verecek arkadaş yokmu...? questionnnHaKaN link' Alıntı:[quote author=mertandur link=topic=1581.msg44072#msg44072 date=1313937803]
[quote author=mertandur link=topic=1581.msg44012#msg44012 date=1313845823]
Arkadaşlar emeklerinize sağlık paylaşımlar çok güzel olmuş çok faydalandım,haritaları felan güncelledim.Yalnız şu orange yerine gösterge ışıklarına uygun bir kırmızı yazıları felan içeren renk/tema yapamıyormuyuz?
napleser link' Alıntı:Petekli petekli güzel olmuş elinize sağlıkta koca forumda şu CD500 orjinal temasını yapan bir arkadaş çıkmadı daha
Photoshoptan anlasam uğraşıcam ama o da yok cyclona mail atsammı diyorum Cd500 teması yapsalar parası neyse verip yüklesek
Hakan Bey Dj Nikita 4.resimdeki abla