Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozcankoc link' Alıntı:hakan bey dediğiniz gibi aynen yapıyorum kontağı tekrar kapatp açtığımda herhangi bir değişme olmuyor eski logomla açılıyo
Şöyleki windows arayüzüne ulaşmanız için update dosyasını usb flasha kopyalayıp usb içinden tıklayarakmhmtbahar link' Alıntı:Merhaba.
Ben mercedes w211 için cyclone dvd navigasyon almıştım.
İnternetten bakınca sizin sitede bu konuda oldukça fazla miktarda ve yararlı bilgilerin olduğunu gördüm.
Acaba banada yardım edebeilirmisiniz diye düşündüm.
Ben de aracımı çalıştırınca çıkan cyclone logosu yerine merceses logosu çıksın istiyorum.
Videoyu izledim. Ancak benim cihazda menü sizdekinden farklı olup vindows ara yüzüne ulaşamıyorum.
Ayrıca menüden dosyalar diye bir seçenek yok..
Bu konuda yardımcı olabilir yada yardım alabileceğim bir yere yönlendirirseniz minnettar kalırım.
Saygılarımla.
Rica ederimmhmtbahar link' Alıntı:Hakan hocam ilginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim.
Ben update dosyası ve iki adet mercedes logosu usb belleğe kaydettim ve cihaza taktım.
menüden usb kısmına tıkladığımda benim cihaz, sadece iki logoyu resim olarak görüyor, update dosyasını görmüyor.
maalesef ama soyle yapabilirsiniz cd dinlerken ekrana dokunun carpi nin yanindakine basin normal ekran durur goz zevkiniz bozulmazpreklinik link' Alıntı:peki bu cd dinlerken çıkan o sinir bozucu mavi ekranı değiştirebliyormuyuz?