Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence iyi fiyat almışsın, ben bu fiyata kesinlikle değdiğini düşünüyorumcancanada link' Alıntı:Gultekin abiyle gorustum cyclone oneriyor.. 1600 dediler daha uygun veren yer var midir?
Kendisi ile tanışma fırsatım olmasa da ne kadar ilgili biri olduğunu site sayesinde anladımhakkinenk link' Alıntı:Ben geçen hafta Gültekin Bey'e surtaşa taktırdım. Tavsiye ederim. Servis kalitesi ve müşteri memnuniyeti olarak da izmirde surtaşı tek geçerim.
cancanada link' Alıntı:arkadaslar navıye bu kadar para deger mı taktıran arkadaslar lutfen yardımcı olun.. ben navıgasyon kullanmam genelde. sadece bluetuth ve buyuk ekran ıcın heves edıyorum.. onerılerınızı beklıyırum
.TEŞEKÜRLER HAKAN bey bende sizinle tanışmak isterdim nasip,sizlerin sayesinde insanlar tanışma fırsatı ve araçlarını yaptırma fırsatı buluyor tekrar tekrar teşekürlerHaKaN link' Alıntı:Kendisi ile tanışma fırsatım olmasa da ne kadar ilgili biri olduğunu site sayesinde anladım
İzmir'de olsam başka yere gitmezdim
,,,teşekürler hakkı beyhakkinenk link' Alıntı:Ben geçen hafta Gültekin Bey'e surtaşa taktırdım. Tavsiye ederim. Servis kalitesi ve müşteri memnuniyeti olarak da izmirde surtaşı tek geçerim.