İlk aklıma gelen akü..Sağlammı?Düşük akım gelince telefonlardada olur ekran bazen geç gelir bazen hiç gelmez..O tip bir sorunmuş gibi geldi bana..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir tabi..Çok fazla konuya hakim değilim..Genelde elektrikle çalışan cihazlarda akım düşüklüğünde ekran açmama veya zayıf görüntü olur..Ben buna dayanarak söyledim .@Cemil abi benim aklımada wince geldi. Belkide işletim sistemi kilitlendi. Muhtemelen araç kapatılıp birkaç saat durduktan sonra normale dönmüştür diye düşünüyorum.
Yok hocam bugün bindim şimdi, arıza devam ediyor halen. Geri viteste kamerayı açıyor ama sonra ekran renkleniyor kalıyor öyle. Kapatma gibi birşeyde yok ekranda.
Ekli dosyayı görüntüle 720Ekli dosyayı görüntüle 721
Hocam sizin sorunuzun yanıtını buldum. Daha önce @UrTR hocamın başına gelen olay sizinde başınıza gelmiş. Çözümü şu şekildeymiş bilginiz olsun.
https://www.opelforum.net/threads/cyclone-multimedya-ccd-modda-takili-kalma-sorunu.646/#post-4466
Hocam şundan dolayı yazdım sizede, belkide sizdede lambalardan birisi patladı veya kamerada sorun var. CCD arka kamerayla ilgili bir durum çünkü.