Arkadaşlar opel astra sedan j 2017 android multimedya sistem takdırdım navgasgon yazılımı güncellemek istiyorum kart yuvasında sd kart yok paneli söktüm kartı bulamadım kart nerede olabilir resmi olan varsa yollayabilirmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğuz bey selamlar SD kart yerini tespit edebildiniz mi?Merhaba arkadaşlar. aracım 2012 astra j kasa, araçta üst resimdekinin aynısı cyclone navi var.Güncelleme için sd kartını sökmem gerekiyor. SD kartı nerede.Navi nin arkasında 0lduğunu bu yüzden navi nin sökülmesi gerektiğini söylüyorlar.Yardımcı olursanız sevinirm
aynı sorunu yaşıyorum ...Arkadaşlar opel astra sedan j 2017 android multimedya sistem takdırdım navgasgon yazılımı güncellemek istiyorum kart yuvasında sd kart yok paneli söktüm kartı bulamadım kart nerede olabilir resmi olan varsa yollayabilirmi
buyrun bu adreste d2280 indirebilirsinizHerkese iyi geceler aranıza yeni katıldım 2012 j kasa aracım var cyclone takılı aracımda Arac digital klimasız video izlerken arıza verdi vo filter eror arızası hali ile d2280 dosyasını yeniden yükleyip her seferinde sorunu düzeltiyordum fakat bu sefer düzelmedi başka d2280 dosyası yükledim oda digital klimalı olan içinmiş benim aracım için olan d2280 dosyasını bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkkürler