Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhabar Akın bey;
Kullanıcısı olduğum Cyclone ve diğerleri gün geçtikçe kendilerini yenileyerek güncel ortama ayak uydurmaktadırlar. bu sebepten aralarında pek fark görmüyorum aslında..
ki burada iş size kalıyor..
Not: Servis imkanı benim için önemlidir.
Arkadaşlar merhaba, ben bu güncelleme olayı için 2 soru soracağım.
1- Cyclone multimedia sisteminde usb' den sd karta veya dahili hafızaya aktarım var.(Sd kart cihaz üzerinde iken). Dolayısıyla hiç çıkarmasak SD kartı,, USB'den aktararak dosyaları bu güncelleme işini yapamazmıyız.
2- Ben aracı başkasından satın aldım. Navigasyon kısmına girince aplikasyon çalışmıyor diye uyarı alıyorum. Dosyalarına bakınca (cihaz üzerinden) maps falan içi boş. Silmişler, ve yazılım bozulmuş heralde, Ne yapmalıyım. Lisans numaramı dahi göremiyorum.
Teşekkür ederim Hasip Bey. İgo yu indirdim sd karta dediğim gibi usb den attım dosyaları ama exe dosyası özellikle gözükmüyor. Dolayısıyla navigasyon yolunu seçemiyorum. Yine de teşekkür ederim şimdilik navigasyon olmasa da olur diyelim.Volkan hocam öncelikle telefonla Cyclone Türkiye destek numarası varsa arayınız. Kendilerine durumu iletiniz eğer yardımcı olmazlarsa internetten wince igo diye arama yaparak sd kart içine atıp navigasyonu aktif duruma getirebilirsiniz.
Merhabalar. Buraz önce araniza katildim.
Yeni alfigi. Aracim da cyclone var.
1. Sd karti nerede?
2. Igo wince tavsiye link var mi?
3. Benim usb den telefonumu tanimadi. Samsung S7 edge
4. Tv cekmiyor desem yeri
Hepnixu cok tesekkurler.
Kazasız belasiz insallah herkese
Resim ekleyemedim malesef. Hangi urun diyeÖncelikle aramıza hoşgeldiniz. Kullandığınız ürünün tam modelini yazabilirseniz sizin için araştırabilirim. SD kart bazı modellerde navigasyonun ön kısmında havalandırma deliğine benzer kapakların altında, bazı modellerde cihazın arkasından takılıyor. SD kartı çözdüğünüzde sanırım igo wince olayına tekrar birlikte bakabiliriz. Telefonu bluetooth ile bağlarsanız tanıyacaktır diye düşünüyorum usb üzerinden tanımayabilir. Tv konusunda malesef şehir merkezleri dışında birşey beklemeyin.