Cyclone Opel Multimedia Sistemleri

Bu da distan gorumum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170813-215823.webp
    Screenshot_20170813-215823.webp
    65.6 KB · Görüntüleme: 231
iyi akşamlar arkadaşlar. cyclone bu modeline ait kullanma kılavuzu nereden bulabilirim. Eğer elinizde varsa lütfen paylaşın. Diğer bir sorum ise cihazı fabrika ayarlarına döndürmek için şifre istiyor. Şifreyi bilen var mı. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Screenshot_20171011-210415_1.webp Screenshot_20171011-210415_1.webp iyi akşamlar arkadaşlar. cyclone bu modeline ait kullanma kılavuzu nereden bulabilirim. Eğer elinizde varsa lütfen paylaşın. Diğer bir sorum ise cihazı fabrika ayarlarına döndürmek için şifre istiyor. Şifreyi bilen var mı. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Merhaba aracımda nocvox 1033 kullanmaktayım sorunsuz çalışırken dün aracımı çalıştırdığımda opel logosu çıkıyor ses açıp kapama etkin fakat NECVOX ana ekranı açılmıyor . resetledik yine aynı aracın kutup başını çıkarıp taktık yine aynı ne yapmam gerekli teşekkürler ..

• urundetay.asp
  • OPEL Astra J 12.4 İnç Android DVD ve Navigasyon Sistemi tesla tipi multimedya cyclone sitesinde görülüyor ancak henüz hiç bir yerde satışı yok bu cihazla ilgili bilgisi olan varmı...

Merhaba aranıza yeni katıldım. 2017 edition+ araç aldım. Cyclone marka navigasyon takıldı. Ancak arayüzünden hiç memnun değilim . USB bellek okuma sorunu var ilk taktığımda okuyor daha sonra aynı belleği okumuyor. Bu konularda bilgisi olan var mı acaba?

Cihazı
Merhaba aranıza yeni katıldım. 2017 edition+ araç aldım. Cyclone marka navigasyon takıldı. Ancak arayüzünden hiç memnun değilim . USB bellek okuma sorunu var ilk taktığımda okuyor daha sonra aynı belleği okumuyor. Bu konularda bilgisi olan var mı acaba?
Hoşgeldiniz, cihazınızın işletim sistemi android mi windowsCE mi?

Şimdi arayüzden kastınız, radyo, bluetooth, müzik çalar vb. araçta sık kullanılan uygulamaların arayüzleri mi? Launcher arayüzü mü?

Geri