cyclone - radar uyarı sistemi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozgun88

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar malum hepimizin derdi aynı radarlar  68lookk battle_Teroriste bilhassa uzun ve bir an önce artık yorgunluğun artmasıyla varmak istediğimiz uzun yollarda 110 olan yerlerde tekrar 90 a inmiş çoğu yerde 90 la 1600km biter mi arkadaş vurucan lırbacı  :D
bende cyclone navi var bunlar için veya android teller için uygulamalar hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mı?
herkesi ilgilendirecek bir konu olduğunu düşünüyorum  005hihih

Ynt: cyclone - radar uyarı sistemi???

sadece sabit radarların önceden haritada işaretlenmiş yerlerine yaklaşınca uyarı veriyor,yani yer değişikliği olursa kendi görmüyor yine değişmiş olan yeri sen kaydediyorsun.yurt dışında radarı algılayan cihazlar var ama getirmek ve kullanmak büyük cezalara yol açıyor

ulas79 link' Alıntı:
sadece sabit radarların önceden haritada işaretlenmiş yerlerine yaklaşınca uyarı veriyor,yani yer değişikliği olursa kendi görmüyor yine değişmiş olan yeri sen kaydediyorsun.yurt dışında radarı algılayan cihazlar var ama getirmek ve kullanmak büyük cezalara yol açıyor

bende bu bilgilerden öteye gidemedim malesef daha cok beklicez galiba
bu arada nasılsın abi döndün mü benim tatil bitiyor salı gidiyorum yarın da izmir e gidicem

ozgun88 link' Alıntı:
bende bu bilgilerden öteye gidemedim malesef daha cok beklicez galiba
bu arada nasılsın abi döndün mü benim tatil bitiyor salı gidiyorum yarın da izmir e gidicem
Geçen pazartesi döndüm Hakan,bende yarın aracı aydın servise bırakacam jantları boyatacağım.

Sabit radar yerlerini tespit eden app ler var. çoğu zaman durdukları yerler aynı çünkü yasaya göre radar eğer bir yerde kontrol yapılıyorsa bilmem kaç km geride tabelası olmak zorunda aksi taktirde ceza uygulansa bile iptal için başvurulabiliniyordu hatta bir arkadaşım radara girmişti tabela yok diye polislerle tartışıp bu yasaya aykırı diye iptal ettirmişti.
Asıl sorun gezici radarlar :) bizi 3 km uzaktan yakalamıştı :)

Rafarlara cozum yok maalesef gecen yine yedim istanbul buyukcekmece tarafinda e5 de ki sehirler arasi yol olur duble yolde 94le hem de aksam 10da 343 lira ceza yedim tek yapabildigm banka memuruna cezayi verirken kimin cebine gidiyorsa bu zehir zikkim olsun diyebilmekti:) radara karsi degilim ama vatandasa resmen tuzak kurarak soymaya karsiyim vatandasi soyarak ayakta kalmaya calisan bir ulkeyiz yapacak bir sey yok sorarim size aksamin onunda sehirlerarasi yolda 6seritli yolda kim 70le gider ?kimse tabiki ama uzulmuorm bu radarlar olmasa nasil ekonimik krizler bize  teget gecicek

android navilerde var galiba

E5 te EDS tabelaları var ama sistem kurulmadı diye biliyordum?

dreamofice link' Alıntı:
Rafarlara cozum yok maalesef gecen yine yedim istanbul buyukcekmece tarafinda e5 de ki sehirler arasi yol olur duble yolde 94le hem de aksam 10da 343 lira ceza yedim tek yapabildigm banka memuruna cezayi verirken kimin cebine gidiyorsa bu zehir zikkim olsun diyebilmekti:) radara karsi degilim ama vatandasa resmen tuzak kurarak soymaya karsiyim vatandasi soyarak ayakta kalmaya calisan bir ulkeyiz yapacak bir sey yok sorarim size aksamin onunda sehirlerarasi yolda 6seritli yolda kim 70le gider ?kimse tabiki ama uzulmuorm bu radarlar olmasa nasil ekonimik krizler bize  teget gecicek

Bu bahsettiginiz eds degilmi? Enteresan gecenin 10 unda ..yuh yani artik

Genelde oldukça sürratli araç kullanırım ş.içi, ş.arası hiç ceza yemedim.  :-\ şimdi nazara geliriz bugün keserler.  :D 

Geri