cyclone - radar uyarı sistemi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: cyclone - radar uyarı sistemi???

valla adamlar istedikten sonra koçanı dolduruyorlar ben bunu bilir bunu söylerim. Allah korusun bir daha radara girdiğimi farkedersem sağa çekip beklicem bir süre adamlar kotayı doldurur gibi birkaç tane durduruyorlar diğerleri vızır vızır geçiyor bi cacık yok. en kötüsü de sen moralsiz moralsiz üzülürken cezaya geçen herkesin sana baktığını hissettiğin an yaşadığın duygular  general__p general__p general__p

Radara girikte sonra cevirmeden kurtulsaniz bile ceza kesilio ve adrese gonerilio, E5de radar var arkadaslar tani eds bizzat yasadim hem de gecenin 10unda zoruma giden de tatil boyuncs neredeyse 70le gittim ama istediktr sonra kitliyorlar ,cezada sadece hizimi yazmisar 94 diye foto falanda yoktu o saatte radarda olamayacqgina gore edsdir.zaten uzerindede eds yaziyordu  brnim anlamadgigm eds de olsa aksam plakayi tespit edebiliyorlar mi

Artık radar sonrası neredeyse çevirmede olmuyor, radar cezası direk adrese geliyor
Otobanlarda bile radarlar var ve hiçbir çevirme yoktu; cezalar gittikçe artmaya başladı

girdiğime eminsem kaçıp şansımı denerim en azından ne yapayım :)
birde otobanlarada koyarlarsa tam facia bu milletin gazını nasıl alacaklar hayret vallahi
uçalım demiyoruz trafik canavarı olup eli yüzü yaralı insanlarda görmek istemiyoruz ama arada rahat bıraksalar bari

Artık durdurma yok ceza direk adrese geliyor. Ayrıca uyarı levhası olayı da kalktı.

ceza kesmek o kadar kolay ki yeter ki bütçe açık versin...
teğet geçen kriz vatandaşa kiriş oluyo kiriş...  battle_Teroriste

en güzeli yavaş gitmek tabi bu şehirler arası yolda pekte mümkün olmuyor ama zaman kısıtlı gitmek istenen yere biran önce varma isteği diyede uzar gider.ayda bir yada iki defa malatya-istanbul yapıyorum hızlı ve yavaş gitme arasında inanın 40 dakika ile 60 dakika oynuyor hem güvenlik tehlikeye giriyor hemde maddi olarak fark yaratıyor yakıt sarfiyatı hatırı sayılır derece artıyor.(edt: 2011 yılın da toplamda yanlış hatırlamıyorsam 1050 lira gibi trafik cazası ödedimki bunların 3 ü radar 2 tanede park cezası idi)

DERSİMLİ link' Alıntı:
Kardeşim E-5 te 70 km gidilmezki.  madd

+100000000000000000000000

DERSİMLİ link' Alıntı:
Kardeşim E-5 te 70 km gidilmezki.  madd
doğru diyorsun e-5 70 le gidersek kulağımızın çınlaması bitmez baya bi adamı anarlar.eyer arkadan biri çarpıpta biryerlere bizi yapıştırmazlar ise.ne yapalım abi yapacak birşey yok eskilerin dedikleri gibi iki ucu boklu deynek neresinden tutsak elimize sürülecek.

Geri