cyclone - radar uyarı sistemi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: cyclone - radar uyarı sistemi???

Hadi avcilardan bogaza kadar zaten trafik oluyor 70hiz sinirinauyulur belki ama sehirler arasi yoldan iste girmissiniz silivriyi gecmissiniz yol bos genelde 70le kim gider?zaten bunlarin derdi can guvenlogi degil bunu herkes biliyor vatandasa nasil kitleriz nasil ceza yazariz bu70 le gidebileceginiz yerde radar olmaz merak etmeyin ayrica ARKADASLAR LUTFEN YOLLARDA RADARLARA KARSİ BİRBİRİMJZİ UYARALİM SELEKTORLE BASKA CARESİ YOK BUNUN.

dreamofice link' Alıntı:
Hadi avcilardan bogaza kadar zaten trafik oluyor 70hiz sinirinauyulur belki ama sehirler arasi yoldan iste girmissiniz silivriyi gecmissiniz yol bos genelde 70le kim gider?zaten bunlarin derdi can guvenlogi degil bunu herkes biliyor vatandasa nasil kitleriz nasil ceza yazariz bu70 le gidebileceginiz yerde radar olmaz merak etmeyin ayrica ARKADASLAR LUTFEN YOLLARDA RADARLARA KARSİ BİRBİRİMJZİ UYARALİM SELEKTORLE BASKA CARESİ YOK BUNUN.

AYNEN şÖ–FOR DAYANIşMASINA VE SELEKT֖RE TAM GAZ DEVAM  battle_Teroriste

gecenlerde marmaris e gittim muğla - marmaris arası hep 70 ve sürekli radar var deli oldum düz ve bölünmüş yollarda bile virajlı yerlerde zaten kimse deli değilse hzlı girmez 180-270 derece viraj var yani. hele ki bi noktasından gidenler bilir bir yerde 90 yazıyor 100 metre gidiyorsun 70 yazıyor tekrar yaw dalga mı geçiyorsunuz arkadaş...

bi günde gidiyorum tam 90 hız sınırı bitti işareti var (yanılmıyorsam 90 dı) işareti geçer geçmez 20 metre sonra radar var yaw 90 bitti de ne başladı arkadaş hepsi çakal carlos olmuş. bi gün denk gelirsem orda yine geçip arkasına durcam yaw dicem birader 90 bitti de ne başladı  evil_Chamaillerie 70 e mi indi 110 a mı çıktı???

110 levhası da artık görmüyorum hiçbir yerde arkadaşlar 110 olan çoğu yer bile 90 a geri indirilmiş durumda

zamlardan once cezası 2000 tl civarıydı.şimdi 3000 i bulmuştur

Hey gidi gunler ben cocukken hatirliyorum babamla biryere giderken karsidan gelen araclar sellektor yaparlardi bende baba neden isiklari yakiyorlar bize diye oda oglum ilerde radar var diyorlar derdi. Simdi kimse kimseyi uyarmiyor ben odedim onlarda odesin mantigi var. Ben bir yerde radara girdim parayi odeyince el kol radar var herkesi uyarmistim bena girdi size girmesin diye ama millet bana girdi herkese girsin diye dusunuyor.
Soyleyin bana bende mi sorun yoksa diger turlu dusunenlerde mi ?

Ynt: Ynt: Ynt: cyclone - radar uyarı sistemi???

Vanery link' Alıntı:
Hey gidi gunler ben cocukken hatirliyorum babamla biryere giderken karsidan gelen araclar sellektor yaparlardi bende baba neden isiklari yakiyorlar bize diye oda oglum ilerde radar var diyorlar derdi. Simdi kimse kimseyi uyarmiyor ben odedim onlarda odesin mantigi var. Ben bir yerde radara girdim parayi odeyince el kol radar var herkesi uyarmistim bena girdi size girmesin diye ama millet bana girdi herkese girsin diye dusunuyor.
Soyleyin bana bende mi sorun yoksa diger turlu dusunenlerde mi ?
Valla ben nerede görürsem uyarıyorum sellektör ile. Beni de karşıdan gelen araçlar eğer var ise uyarıyorlar. Şu ana kadar hiç radara girmedim ama başka cezalarım oldu maalesef :(

Geri