- Konuyu Başlatan
Ynt: Cyclone(RoadRover) MCU, GUI, OS Update Ana Konusu - Herhangi bir model
Mcu'ya dokunmadan os güncellemesi yapabilirsiniz. Os güncellemesi maksimum işletim sisteminin çince olmasına neden olabilir. Ancak Os ile iligli sıkıntınız yok ise Os güncellemesi çok önermiyorum. Çalışan sisteme dokumamanızı öneririm. Os güncellemesi çok birşey katmıyor çünki. 256 ve 128 yazan kısım ram belirtiyor eğer 256 ise size 256lık dosyalara bakalım 128i yüklemenizi tavsiye etmem.
Expose link' Alıntı:Üstad bendeki cihazda (C7051A3 cihazı söktüm üzerindeki model bilgisi )
OS: EN-PRIMA-256-V1.59 yüklü, sizin verdiğiniz linkten indirdiğim OS sürümü ise EN-PRIMA-TMC-128-V1.68 bu farklılık normal mi?
birde üzerinde yüklü olan MCU: I37VTRI7NTH3R-V2.16. MCU' ya dokunmadan sadece OS güncellemesi yapsam sorun yaşarmıyım?
Mcu'ya dokunmadan os güncellemesi yapabilirsiniz. Os güncellemesi maksimum işletim sisteminin çince olmasına neden olabilir. Ancak Os ile iligli sıkıntınız yok ise Os güncellemesi çok önermiyorum. Çalışan sisteme dokumamanızı öneririm. Os güncellemesi çok birşey katmıyor çünki. 256 ve 128 yazan kısım ram belirtiyor eğer 256 ise size 256lık dosyalara bakalım 128i yüklemenizi tavsiye etmem.
Güncelleme öncesinde yedek almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Ancak Mcu yedeklenebilir değil, o yüzden güncellemeden 2-3 kere kontrol etmekte fayda var geriye dönüşü yok. Üst alt versiyona geçebiliyorsunuz ama şuan bulunduğunuz versiyon yayınlanmamışsa tekrar yükleyemezsiniz. Ancak Gui dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayınız.behcet link' Alıntı:Teşekkürler.
Güncellemeye başlamadan önce backup veya kısıtlı bir yedek almamız mümkünmü acaba ?