Ynt: cyclone sorunları...
İlk işim bunu denemek olacak Teşekkür ederim. Bu reset yeniden başlatıyor sanırım.
İlk işim bunu denemek olacak Teşekkür ederim. Bu reset yeniden başlatıyor sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BÜLENT link' Alıntı:Ekranin kenarlarindaki deliklere topluigneyle falan bastirip reset atin.
Duzeldigine Sevindim reset attimmi hafiza vs. silinmiyor bilginiz olsun.ylc link' Alıntı:Teşekkür ederim Bülent Bey reset atınca düzeldi şimdilik.
Öncelikle link altinda kendinizi tanitirmisiniz.ltfydr link' Alıntı:merhaba cyclone navigasyonuma nasıl yazılım güncelleme yaparım
o dediğiniz ayar klimanın dijital olup olmadığıyla alakalı. cyclone ekstra birşey göstermiyor sadece orjinal ekranında ne görünüyorsa onu gösteriyor.adRe J link' Alıntı:Ya merak ettigim bir kon var bu cihazda örneğin ses acinca ekranda belli oluyor peki klima falan açınca niçin görünmüyor varmıdır bir ayari
Araç icinde yaptigimiz birçok seyi ekranda göremiyorum ben
adRe J link' Alıntı:Ya merak ettigim bir kon var bu cihazda örneğin ses acinca ekranda belli oluyor peki klima falan açınca niçin görünmüyor varmıdır bir ayari
Araç icinde yaptigimiz birçok seyi ekranda göremiyorum ben
Aracım edition belki ondan olabilir ama necvox da editionda olsa görünüyor du cyclone de iş nasıl bilmiyorumylc link' Alıntı:Bende görünüyor. Cosmo bendeki. Derece fan seviyesi havalandırma yönü herşey görünüyor.