Merhaba arkadaşlar bende aracıma dün kavuştum. Astra j sport modelini aldım. Araca cyclone marka navigasyon taktırdım ancak dünden bu güne çıldırmak üzereyim. Aracı ilk aldığım gün cd çalarını hiç bir şekilde kullanamadım. Orjinal film müzik cd'si dahi çalamadım cd 'yi her defasın da dışarı çıkarıyordu. Bugün servise gittim adamlar cd çaların içindeki koruyucu çubukları sökmeden takmışlar cd çaları. Neyse hallettiler. Arabayı aldım yolda gidiyorum orjinal cem yılmaz cd 'sini taktım dvd açıldı ama bu defa da hem ses çok az hemde inanılmaz bir vızıltııııı. Cd bozuktur dedim orjinal müzik cd si taktım onda da aynı sorun. Aradım adamı bu sorun bazı astra j modellerinde oluyor hafta içi gelin 1 parça takacağız hal olur dedi. Pazartesi gidip ne parçası ise taktıracağım. Aracı alırken bana bir kutu verdiler cylone kutusuymuş kullanım kılavuzu garanti belgesi vs. Ama kullanım kitapçığındaki özellikler ve resimler benim navigasyonla hiç alakası olmayan resimler. Kitapçık üzerinde Cylone Model no:C7036BE yazıyor googleden baktım bulamadım. Ayrıca video daki ve resimler de sizlerin paylaşmış olduğu arayüz benim cihazda mevcut değil. Televizyonu hiç izleyemiyorum açık alan da bir çok yerde denedim ama ona rağmen görüntü belirli belirtisiz 1-2 kanal bulduki onlar da izlenmiyor dahi. Son olarakta dikiz aynasının üzerine bir mikrofon koymuşlar küçük 1 şey bu ne dedim blutut için dediler. Sizin araçta da mevcutmu bu. Şahsi görüşüm bana sahte bir navigasyon cihazını cylone ara yüzü ile güncelleyip satmışlar gibi geldi. Bu konuda neler söyleye bilirsiniz yarın gidip konuşacağım pazartesi de sorun için gideceğim gitmeden sizden fikir almak istiyorum.