Dacia Logan GTI :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RIDVAN1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
son 5 msj a bakınca olması gereken bu dedim

beni kızdıranda opel den hesaplı olan aracları kücümsemenzdi

begenmyorum deyip kalitesiz deyip kimsenin hevesini kırmayın

Allah kimseyi begenmeyip burun kıvırdıgına muhtac etmesin

amin

hesaplı diye küçümsemiyorum.
arz=talep meselesi...

amin

hesaplı diye küçümsemiyorum.
arz=talep meselesi...
konu gercekten uzamasın ama cagrı içindikileri dökmüş yalan söylememiş amcamın 2007 model meganı 1.5 dcı vites topuzunu rakamları silindi kapılardaki tutamaklar yıprandı hangi megana bakarsanız görrüsnüz benim 96 cdmde sADECE vitwes kılıfı yıpranmıstı burada FARK var işte

konu gercekten uzamasın ama cagrı içindikileri dökmüş yalan söylememiş amcamın 2007 model meganı 1.5 dcı vites topuzunu rakamları silindi kapılardaki tutamaklar yıprandı hangi megana bakarsanız görrüsnüz benim 96 cdmde sADECE vitwes kılıfı yıpranmıstı burada FARK var işte
2007 dizel megane kaç km de sizin 96 cd kaç km de...
megane kaç yılda yapmış o km yi siz kaç yılda yaptınız?
eniştem de 2001 megane 1.9 dizel var 300.000 km yi devirdi.
açtığı tek masraf bildiğim kadarıyla şanzımanla ilgili oldu o da 300-500 liraya yapıldı...
aynen hergün aynı ayakkabının giyilmemesi gibi, hergün kullanılınca daha fazla yıpranır, iki günde bir dinlendirerek kullanılırsa daha uzun süre dayanır...

bu arada 300.000 km de araç ve motora anahtar değmedi + orjinal baskı balata hala üstünde, o da değişmedi... parçaların dayanıklılığına laf söylenmiş ama biraz da mekaniğe bakın... geçen forumdan bi arkadaş astra sı 70.000 yada 80.000 de falanmış yanlış hatırlamıyorsam, yağ yakıyor motor yaptırıcam gibi bişeyler söylüyordu... 100.000 göremeden motor yaptıran çok opel biliyorum ben de... şimdi kalite diyorsanız bu durumda sadece görselliğe bakmayın gençler... FARK lara bakacaksanız her açıdan bakın...

Fk_929
Berkcan
Ceycey
MaX
Mustafa83
Bugra GT
Sertan

Arkadaşlarım Abilerim Gerçekten Çok Teşşekür Ederim. Kimsenin Lafına Sözüne Bakmıyorum Herkes Konuşsun Sizin Yorumlarınız İçin Tşk Ederim. Benim Aracım Benim Gözümde On Numara Bir Araç Ben Diğer Yorumlardada Söylediğim Gibi Bende 97 Vectra'da Var Veya Kendi Bindiniz Alman Araçlarla Kıyaslamayın Die. Berkcann Arkadaşımız Güzel Bir Yorum Yazmış Ona Baksınlar Madem Bu Kadar Kötü Madem Bu İyi Deil Bu Renault vs. Dacia Nie Bu Kadar Satılıyo Bu Alanların %50 Keriz %50'demi Keriz Kardeşim. Memlekette Bir Uyanık Sizmi Kaldınız.

bak Rıdvan kardeşim, hala görmek istediğini görüyorsun sanırım.
herşey satış rakamlarından ibaret değil.
Toyota Avensis neredeyse hiç satmıyor denecek kadar az. ama Opel'den kötü bir araba mı?
lüks otomobillerin yıllık satış rakamları 500'ü ya buluyor yada bulamıyor (ötv döneminden önce)

3 tane 20.000 liraya Dacia alan kişiyi toplasan 1 tane Insignia alırlar.
istersen o paraya müsade et de o kadar satış rakamı olsun.
hala olaya keriz tarafından bakıyorsun. bu kerizlik işini kendin çıkarttın, bu konuda hiçbirşey diyen olmadı.
ben diyorum ki alıcıların ihtiyaçlarını Dacia karşılıyormuş ki onu almışlar, sen diyorsun alanların yarısı keriz mi?

Dacia'yı kendi arabalarımızla karşılaştırmıyoruz.
Dacia'nın genel olarak nasıl bir firma olduğundan bahsediyoruz.
malzeme kalitesindende mekaniğindende ta konunun en başında bahsettim ben.

sadece olumlu görüş belirtenlere içtenlikle teşekkür etmen de zaten az buçuk amaçları ortaya seriyor.

Sayın Sertan_c;
Opel'de 100.000 deyince motoru bitirmiyor zaten. hala taş gibi olan Opel'ler var.
aracın huyunu bilip ona göre kullanmak lazım.
Doğan'dan inip Opel'e geçiyorlar ve onu da Tofaş gibi kullanıyorlarsa bu Opel'in suçu değil. bu Opel'ler Türkiye'ye özel üretilmiyor.
yağ yakma arıyorsanız son kasa Mercedes C180 K'lara bakın. onun yaktığı yağ yanında Opel'in lafı oluyor mu bir bakın. gördüğünüz gibi Mercedes işte.

2007 dizel megane kaç km de sizin 96 cd kaç km de...
megane kaç yılda yapmış o km yi siz kaç yılda yaptınız?
eniştem de 2001 megane 1.9 dizel var 300.000 km yi devirdi.
açtığı tek masraf bildiğim kadarıyla şanzımanla ilgili oldu o da 300-500 liraya yapıldı...
aynen hergün aynı ayakkabının giyilmemesi gibi, hergün kullanılınca daha fazla yıpranır, iki günde bir dinlendirerek kullanılırsa daha uzun süre dayanır...

Sanırım Oktay'ın CD'si 290 bindeydi.

Beyler ; konu karşılaştırma için açılmamış,bu yönde yorumlara lütfen son verin.Konuyu açan arkadaşın aracı hakkında yorum yapacaksanız buyrun,

Dacia dan devam....

Sen beğeniyorsan sorun yok. Yalnız donanımhaberdeki en tipsiz araba yarışında derece yaptğını söyleyeyim. Clio ile beraber.

Geri