Dacia Logan GTI :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RIDVAN1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir üyemiz aracını koymuş o araç yada markası hakkında aşalayıcı küçük düşürücü laflar ediliyor sonrada bu benim düşüncem deyip işin içinden çıkılıyor. senn düşüncen olabilir ama incitmek heves kırmaksa eğer düşündüğünü yazma bırak eksik kalsın.yani herkes düşündüğünü söyleyebilir ama özünda karşı tarafı kırmadan söylenmesi daha makbuldur. logan torosun yerine üretildi o yüzden fazla birşey beklemek mümkün değil tabi o beğenmediğiniz toroslarla kaç nesil yolculuk yaptı dağda kırda bayırda ve halada kullanılıyor belkide dünyada en fazla 0'ı üretilen araçtır toros. işte bu efsanenin veliahtıda logandır.

benim düşüncem deyip işin içinden sıyrılmıyorum, mantıklı cevaplar verdiğimi düşünüyorum.
zaten sağolsun Tunerrus'ta benim dile getiremediğim şeyi açıklamış:

"şimdi bu konuya girenlerin bazıları loganı eleştirecek onlar eleştirmeden ben savunmamı yapayım dacia yı öveyim de ne olur ne olmaz" şeklindeki tutumunuzdan dolayı olduğunu düşünüyorum.

ayrıca ilk mesajımda zaten demiştim, mekanikleri sağlam, dağa çıkacaksam Renault alırım dedim. şehir kullanımı için daha mantıklı araçlar varsa neden Renault/Dacia'ya bakıyım dedim.
şehiriçinde, uzun yolda sıfır Logan mı konforlu, güvenli olur yoksa 2.el Corsa mı?

buradaki sıfır/ikinci el muhabbeti ile sıfır Opel/ikinci el BMW muhabbeti bir değil bence.
millet diyor ki o kadar para Opel'e bağlanmaz BMW alırım,
ama burada durum farklı.

Opel/BMW konumunda Opel de BMW'nin yaptıklarını yapabiliyor.
ama bir güvenlik konusunda, konfor konusunda sıfır Logan, ikinci el Corsa'nın yaptıklarını yapamaz.

güle güle kullansın, arabasını sattırmaya çalışmıyoruz,
Logan ile ilgili genel yorumlara ön yargı demiş, bunların ön yargı olmadığını göstermeye çalıştık birkaç kişi..

Çağrı Arkadadaşım Benim Aracımın Haricinde Bütün Herşeye Yorum Yaptın. İyi Diyoruz OLmuyo Alttan Alıyoruz Olmuyo Çoğu Kişi Kalp Kırıyo Bir Konu Açtık Güzel Bir Tartışma Yapalım Dedik. Herkes Lafı Söyleyip Söyleyip Kenara Geçilio Ben Buna Katılıyorum O Buna Katılıyorum Yorumları Okumadan Kimse Mesaj Yazmasın. Bende Diyorum Zaten Bendede 97 Vectra B Var. RenaultVs.Dacia Opelin Bir Lastiği Etmez. Kendi Araçlarınızla Karşılaştırmayın Diyorum. Ben Size. Ne Kadar. Heveslimiş Herkes. Bir Kişinin Üstüne Gelmeye.Bölüm Yetkilisi Konu Kapanmıştır Diyor. Size Hala Üstleyisonuz. Aracımda Aksesuar Var. Renk Vs.Vs. Yorumlar Yapın Yeter Artık Kalp Kırmak İyi Olmaz.

Yeter Artık. Arkadaşlar

Hem dacian var hemde opel vectran ne güzel işte güle güle kullan güzel araba..uzatmaya gerek yok

kendi araçlarımızla karşılaştırmıyoruz.
aracıma şu modifiyeleri yaptım deseydin (eğer amacın buysa) herkes gelir araca yaptıklarını iyi/kötü eleştirirdi.

ama senin yazdıklarına bakalım;
- Dacia Şöyle Dacia Böyle Dien Arkadaşlar Dacia'ya Birkere Bile Binmeyipte Yorum Yapanlar Türk Halkı Çok ÖN Yargılıdır
- Dacia Kötü Diyenlerin Bir Araçtan. Beklentisi Ney Acaba Çözemedim
- 2004 - Bu Yana Kendi Sınıfında Kendi Modelinde En ÇOk Satanların Arasına Girmiştir
- Dacia Araba Deil Şöyle Böyle Diyenlerin Aklında Bulunsun..

böyle cümleler karşısında ne bekliyordun?
durduk yere kimsenin kalbini kırmayız.

çağrı kardeşim konunun başından sonuna kadar hep aynı şeyleri yazmışsın hepsinide okudum ama daha fazla uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.konu bir yere saplanmış ve konuştukça daha da batıyor.

kimse çağrının üstüne yüklenmesin şimdi , doğruları söylemesi neden bu kadar rahatsız ediyor herkesi anlamış değilim başlığın sahibi arkadaş ilk önce ilk mesajında ne yazdığına iyice bir baksın sonra gelip burda atarlansın gerçekten ilk mesajında demiş olsaydı ki aracım nasıl vs. herkes usturuplu şekilde cevabını verirdi kimse kalp kırmaya meraklı değil kimse yanlış anlamasın , çamur at izi kalsın , lafı ortaya at millet birbirini yesin politikaları bu sitede sökmüyor bu siteye takılanların enazından %50si ne yaptığının farkında nasıl bir araca sahip olduğunu iyi anlamış insanlar o bakımdan cevap vermek bile bazen işe yaramıyor bir zamanlarda audi opelin 2000li yıllardaki konumundaydı ve şuan ki durumuna bakın opelde premium markalar arasına girmek üzere inşallah zamanı geldiğinde daciada bu konumda olur şunu belirtmekte fayda var opel i bilen ne olduğunu iyi biliyor burda detaylı açıklamaya girmeye gerekte yok aslında ama opel 111 yıl öncede vardı hala var ve kuruluşunun ilk 60 70 yıllık başarısını tekrarlıyor bu kadar köklü ve zamanında o
Ama Kesinlikle Bir Alman Araç Kullanıcısı Kendi Aracına Bakarak Yorum Yapmasın Bizde 97 Vectra Var Kesinlikle Bir Opel Bmw Mercedes Kalitesine Hiç Bir Zaman Yetişemezler
dediğiniz mercedesten (bmwyi katmıyorum opel ortalığı kasıp kavururken bmw piyasada yoktu) bile iyi araçlar üretmiş güncel araçlarının kalitesi ki vectra c nin iç mekan kalitesi W211 kasa diye tabir edilen e serisiyle aynı puanları alıyordu bunu söyleyen bizler değil alman otomobil dergileriydi (sadece bir örnek) o bakımdan opel bmw mercedes kalitesine hiçbir zaman yetişemez değil zaten aynı kalitedeler yorumu yerinde olur bu saatten sonra da kimse mb bmw opel edebiyatına girmesin herkes neyin ne olduğunun gayette iyi farkında , tekrar söylüyorum dediğim gibi umarım dacia da çok çok iyi yerlere gelir ama daha yeni emeklemeye başlamış bir markayı överken yanında engelli koşu yapan bir markaya çamur atmasın.

Alıntı:Ama Kesinlikle Bir Alman Araç Kullanıcısı Kendi Aracına Bakarak Yorum Yapmasın Bizde 97 Vectra Var Kesinlikle Bir Opel Bmw Mercedes Kalitesine Hiç Bir Zaman Yetişemezler

Insignia ile Astra J ye bakarsanız BMW ve Mercedes kalitesine yetişmiş mi yetişmemiş mi görürsünüz rahatlıkla.

Geri