bir üyemiz aracını koymuş o araç yada markası hakkında aşalayıcı küçük düşürücü laflar ediliyor sonrada bu benim düşüncem deyip işin içinden çıkılıyor. senn düşüncen olabilir ama incitmek heves kırmaksa eğer düşündüğünü yazma bırak eksik kalsın.yani herkes düşündüğünü söyleyebilir ama özünda karşı tarafı kırmadan söylenmesi daha makbuldur. logan torosun yerine üretildi o yüzden fazla birşey beklemek mümkün değil tabi o beğenmediğiniz toroslarla kaç nesil yolculuk yaptı dağda kırda bayırda ve halada kullanılıyor belkide dünyada en fazla 0'ı üretilen araçtır toros. işte bu efsanenin veliahtıda logandır.
benim düşüncem deyip işin içinden sıyrılmıyorum, mantıklı cevaplar verdiğimi düşünüyorum.
zaten sağolsun Tunerrus'ta benim dile getiremediğim şeyi açıklamış:
"şimdi bu konuya girenlerin bazıları loganı eleştirecek onlar eleştirmeden ben savunmamı yapayım dacia yı öveyim de ne olur ne olmaz" şeklindeki tutumunuzdan dolayı olduğunu düşünüyorum.
ayrıca ilk mesajımda zaten demiştim, mekanikleri sağlam, dağa çıkacaksam Renault alırım dedim. şehir kullanımı için daha mantıklı araçlar varsa neden Renault/Dacia'ya bakıyım dedim.
şehiriçinde, uzun yolda sıfır Logan mı konforlu, güvenli olur yoksa 2.el Corsa mı?
buradaki sıfır/ikinci el muhabbeti ile sıfır Opel/ikinci el BMW muhabbeti bir değil bence.
millet diyor ki o kadar para Opel'e bağlanmaz BMW alırım,
ama burada durum farklı.
Opel/BMW konumunda Opel de BMW'nin yaptıklarını yapabiliyor.
ama bir güvenlik konusunda, konfor konusunda sıfır Logan, ikinci el Corsa'nın yaptıklarını yapamaz.
güle güle kullansın, arabasını sattırmaya çalışmıyoruz,
Logan ile ilgili genel yorumlara ön yargı demiş, bunların ön yargı olmadığını göstermeye çalıştık birkaç kişi..