Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

Ynt: Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

albertxx link' Alıntı:
Çok güzel tercih Türkiyede özellikle bazı yerler için 60 bin 70 bin arabaya vermek çok üzücü oluyor yol yok araban olsa ne yazar rahat rahat gezin şimdi çukur filan fark etmez :)
albertxx naptın dondunmu ızmıte yoksa karabuktemısın

albertxx link' Alıntı:
ևok güzel tercih Türkiyede özellikle bazı yerler için 60 bin 70 bin arabaya vermek çok üzücü oluyor yol yok araban olsa ne yazar rahat rahat gezin şimdi çukur filan fark etmez :)

Zaten test esnasında yol çalışması yüzünden delik deşik olmuş bir yere girdim; yaklaşık 30km hızla aracı sert biçimde engebelere vurdum - en son kaldırıma vurunca lasiklerden bir patlama sesi geldi o kadar ama jant kırılmadı  011zaa

nanisa link' Alıntı:
albertxx naptın dondunmu ızmıte yoksa karabuktemısın

Evet izmitteyim şu anda :) bayram tatili boyunca pazar gününe kadar burdayım:) Tolga abi sende vur dedik öldürmüşün :D

Hayırlı olsun abi  gule gule kullan tercih gerçekten süper  045thumbsup

Hayirli olsun kardesim, Kazasiz belasiz inşallah.

Abi hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah. Bende de bu aralar çılgın bir off-road merakı başladı, Lada Niva alıp olaya girebilirim. Klüpleri falan var bunların, deli gibi geziyorlar :)

Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın  bravoo

Tolga KARACA link' Alıntı:
Zaten test esnasında yol çalışması yüzünden delik deşik olmuş bir yere girdim; yaklaşık 30km hızla aracı sert biçimde engebelere vurdum - en son kaldırıma vurunca lasiklerden bir patlama sesi geldi o kadar ama jant kırılmadı  011zaa
Tolga hayırlı olsun. Körfezi bilirim. Iyi yapmissin da test arabası alınmaz diyenleri de haklı cikartmissin bu arada. ((:

Bu arada Duster neden düşünmedin? Fiyat cok mu farklıydı. Stepway kaça geldi???

nanisa link' Alıntı:
doğan sana sonucu ben soyleyeyım tolga 0-100 her turlu senı yer merak etme cunku ben bunu dokker stepvay modelını kullandım o hız gostergesını gormenı ısterdım devır saatı gıbı kalkıyor

Bakalım arabasını seviyorsa yavaş kalkar o zaman.

Sen bunun ekonomisine alisinca astraya daha binmezsin.
Bu arada astra duruyomu.  011zaa 011zaa demicem.

Geri