Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

Ynt: Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin :)

mmtcopur link' Alıntı:
Hayırlı olsun abi  gule gule kullan tercih gerçekten süper  045thumbsup
REC link' Alıntı:
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin :)

Sağol kardeşim  :)

DERSİMLİ link' Alıntı:
Hayirli olsun kardesim, Kazasiz belasiz inşallah.

Sağolasın..

burakkarsli link' Alıntı:
Abi hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah. Bende de bu aralar çılgın bir off-road merakı başladı, Lada Niva alıp olaya girebilirim. Klüpleri falan var bunların, deli gibi geziyorlar :)

Allah razı olsun, sorma birtane o klüplere  üye çılgın bir arkadaşım var imkanı olsa sonunda dağa yerleşecek  011zaa

gradient link' Alıntı:
Tolga hayırlı olsun. Körfezi bilirim. Iyi yapmissin da test arabası alınmaz diyenleri de haklı cikartmissin bu arada. ((:

Bu arada Duster neden düşünmedin? Fiyat cok mu farklıydı. Stepway kaça geldi???

Abi çok sağol, test aracı almayın evet bundan sonra bizzat bunun savunucusuyum  :D

Duster lar gözüme kaba görünüyordu ve yanılmıyorsam yeni Stepway den daha eski teknolojili bir araç, yakında da makyajlanacak ben daha basit sempatik bir araç istiyordum.

Araç 43 kusure geldi..

B֜LENT link' Alıntı:
Sen bunun ekonomisine alisinca astraya daha binmezsin.
Bu arada astra duruyomu.  011zaa 011zaa demicem.

011zaa

GNSpower link' Alıntı:
Bakalım arabasını seviyorsa yavaş kalkar o zaman.

Aynı gideceğiz yani?

011zaa

Tolga KARACA link' Alıntı:
Zaten test esnasında yol çalışması yüzünden delik deşik olmuş bir yere girdim; yaklaşık 30km hızla aracı sert biçimde engebelere vurdum - en son kaldırıma vurunca lasiklerden bir patlama sesi geldi o kadar ama jant kırılmadı  011zaa

Güle güle kullanın. Bu "jant kırılmdı" bana geldi sanırım  :D

Hayırlı olsun Tolga, astra kıskanmasın yeni yavruyu :)

Jlozde link' Alıntı:
Güle güle kullanın. Bu "jant kırılmdı" bana geldi sanırım  :D

:D :D aslında yazarken değil ama yazdıktan sonra kontrol ederken aklıma gelmedi değil, sonradan da üşendim değiştirmeye  005hihih

"Kırılmadı" demem birkaç kez jant eğip kırmış olmamdan, en enteresanı da ufak bir çukurda bizi yolda bırakan Megane II idi ama sizdeki apayrı bir durum, jant kırılmamış moleküllerine ayrılmış resmen, olmaması gerekiyordu.

Ynt:

Hayirli olsun Tolga bey, benim de ilk goz agrim daciadir. 2006 yilinda babam ikinci rlden bikip imkanlari zorlayarak sifir logan almisti, ben de evlenene kadar kullandim ilk kazam vs ilklerim vs iste dacia boyleydi bak eski gunleri hatirlattin;)

hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler...

Ynt:

kursatihtilali link' Alıntı:
Hayirli olsun Tolga bey, benim de ilk goz agrim daciadir. 2006 yilinda babam ikinci rlden bikip imkanlari zorlayarak sifir logan almisti, ben de evlenene kadar kullandim ilk kazam vs ilklerim vs iste dacia boyleydi bak eski gunleri hatirlattin;)

Sağol kardeşim, o bahsettiğin ilkler çok değerli anılardır bir daha da geri gelmez, benim de 1991 de 126 BIS lerle benzer anılarım vardır hala keyifle anarım.

Geri