Dark Corsa İşte Yeni Nesil Corsa :)

bnce gayet güzel olmus allah kaza bela wermesın ama oakdar yuklenmeye ragmen neden ön logo iptal edilmemiş merak ediorum (:

yorumlardada okuduysanız ön logo iptali şuan için düşünmüyorum.

stoplara gelince cam filmi çekildi.

usta araç çok güzel olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle :) , stoptaki cam filmine gelince onlar kalın oluyo stopun şeklini alması zordur nasıl yaptılar merak ettim

valla maslak oto sanayide bu araça öyle şeyler yaptıkki 18 inc 40 yanak imkansız dediler orda taktırdım perfonmans filitre olmaz dediler yaptım egzos çok kalın kötü durur dediler orda yaptım oldu galiba mat çok kötü durur ufak araba dediler inadına yaptım çokta güzel oldu çokta memnunum. en kral bakmıyorum kötü olmuş diyenler dikiz aynasından bakmaktan kaza yapıcaklar nerdeyse :D

kazasız belasız güzel araç galiba aracın benzinli throttle body yapabilirsin motora performans artışı sağlar

Cidden emeğinize sağlık aracınız çok güzel görünüyor.Ancak şu stoplara çekilen filmle alakalı birşey söylemek isterim nacizane.Stopların üzerine film çektilerse dış etkenlerden dolayı ilerleyen zamanlarda çatlama yapar ve dökülür.Bunun yerine siyah yada mat folyo çektirmeniz daha sağlıklı olur.Kolay gelsin...

çok başarılı bi çalışma bence allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ...

saolun teşekürler bakalım dökülürse yenisini yaptırım throttle body gelince araç zaten 28 binde 2 yıllık bi araç

Son düzenleme:
çok iyi duruyo arkadaşım ya allah nazarlardan saklasın kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş :)

Geri