Dark Corsa İşte Yeni Nesil Corsa :)

umut, corsa c için ön tampon tasarıların varmıydı senin??? yoksa yanlışmı anımsıyorum?formda bi ara bakarken denk gelmiştim fakat daha sonrasında bulamadım.eger sensen ve o konunun linkini gönderebilirsen sevinirim benimde bu yönde tasarım çalışmalarım var bi kaç adet, formda bi başlık altında paylaşmayı düşünüyorum.:)

vardı eskiz olarak evet,

bi ara bakayım, bulabilirsem eklerim

çok şık olmuş begendim.....

Araç şuan istanbul çapada isteyen gelip görebilir plakadaki olaya gelince alt kısımları biliyosunuzki plastik aksam oraları kaplama yapılamıyor. oraları ben kendim yaptım şuan plakaları app yapıcam o yzüden spres atarken uğraşmadım. bu hafta plakalar değişicek güzel bi hava yakalabilirsem videosunu çekicem ama işlerin yoğunluğundan fırsat bulamıyorum havalarda malum ;)

picture.php

photoshop olduğunu düşünenler bunada bakabilir sadece ışığın düşme acısı üstünde oynama yoktur emin olabilirsiniz ki yakından inan kat ve kat iyi duruyor ;)

çift renk nasıl oluyor anlamadım?

şöyle oluyor mesela bi acıdan baktığında beyaz diğer acıdan baktıgında pembe

Mesela aşağıdaki resimde örneği var bi yeri mavi bi yeri mor

DSC_0130.jpg

şöyle oluyor mesela bi acıdan baktığında beyaz diğer acıdan baktıgında pembe

Mesela aşağıdaki resimde örneği var bi yeri mavi bi yeri mor

DSC_0130.jpg

evet eski den beri olan bir boya sedeflidir volvoda ahududu siyahı diye geçer her markada tonajı farklı olabilir ismide farklı olabilir bir açıdan bakarsan lacivert bir açıdan bakarsan siyah görünür sanayide ustaların tabiri dönek siyah..

mat beyaz a bütce ayarlıyorum :D acilllll ruhsata da işlemeye gerek yok :D kaça kaplarız ki mat beyazı?

arkdaslar bugun sedeflı beyaz ınceledım cok basarılı ama ben suan aracımı kaplmaya verdım mat beyaz carbon bakalım nasıl olucak :)

Geri