darp girişimi ve trafik kazası :(

Çok geçmiş olsun, gerçekten üzüldüm. Ruh hastası pek çok insan trafikte araç kullanıyor. Böyle manyaklar her an birimizin başına musallat olabilir. O yüzden trafikte çok fazla inatlaşmamak lazım. Yol istiyorsa verin gitsin cehenneme kadar. Nasıl olsa belasını kendi gibi bir manyaktan elbet bulur.

gecmış olsun bu adamlar her kımse kı senle bır alıp vermedıgı olabılır teseduf degıl bence durup duruken sana bulaşması dıkkat cekıcı sen dıkkat et genede trafıkte yanında sprey falan emanet bulundur ;)

Geçmiş olsun. Neden karakolda ifade verip şikayetçi olmuyorsunuz ? 1-2 tanıdık memur varsa Aksaray küçük yer bulunabilir.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Bahadır, Allah İNSAN olanları HAYVAN ların gazabından korusun diyorum, ne denir ki başka?

geçmiş olsun ama benim de kanaatim sizin de farkında olmadan yaptığınız bir hareket olmalı.Yoksa sizin aracınıza kimse öldüresiye kızkınlıkla saldırmaz:(

Geçmiş olsun. Neden karakolda ifade verip şikayetçi olmuyorsunuz ? 1-2 tanıdık memur varsa Aksaray küçük yer bulunabilir.

böyleleriyle uğraşmaya İnatlaşmaya değmez boşver gitsin.. Aracımda haydar vardı benim :) bi heves eski kız arkadaşım dan almıştım (hediye etmişti) :):).. son 6 aydır evde yatagımın kenarında..:o

tek ken arkadaşlarlayken bişey degilde arabada eşin kızarkadaşın annen baban varken atar yapanlarla uğraşmak en kötüsü..

bence her arabada Levye kalın sopa falan bulundurmak Lazım benim arabada var:D:D 3 kişi 5 kişi ilgilendirmez iner girişirdim hepsine hadi giriştin adama bişey oLdu aL başına belayı sonra uğraş dur yok yere suçlu durumada düşücez en iyisi hiç uğraşmadan basıp gitmek ruh hastası manyak çok var ortada dikkat etmek gerek

Bahadır çok geçmiş olsun.. Araç kullanırken dikkatli olalım lütfen.O kadar uğraştılarsa seninle farkında olmadan çok büyük bir hata yapmışsın demekki ama yinede olayları bu şekilde çözmeye çalışmamak lazım.

Geçmiş Olsun :(

Geri