böle bir olay 3-4 yıl önce başıma geldi ama biz bariz adamlarla yarıştık ve geçilincede grurlarına yediremeyip takip edip ışıklarda yakaladılar bizde 3 kişiydik ve spordan dönüyorduk, indik arabadan aşşağı ne olduğunu sorduk? en kısası 1.85(ben oda) cm bizi görünce kıvırmaya başladılar ama geç oldu kuzen(asker) birtanesinin kafasını alıp ön camdan airbaga soktu,o arada bizde Allahın dediği olur dedik ve girdik onlarda 4 kişi idi, korkudan arabanın arkasındaki sallamalarını alamadılar bile hepsi zil zurna sarhoştu ..alkolden daha ağır birşeyler içmişlerdi..araba full sopa ve sallama idi,ama bir erkekde onun tekini bize çekemedi, trafikde 15 dakika dayağı yediler sonra ambulanslada numuneye kaldırıldılar..bizde gittik ifade verdik ...arkadaşlar kavga çok kötü ve sonuçları ağır olan bir durum ,ama bazen insanı çileden çıkartabiliyorlar..biz değilde başkasına rast gelselerdi eğer o takıştığı adamı döveceklerdi belki bıçaklıcaklardı , belki kız arkadaşının yanında rencide edeceklerdi çünkü çok sarhoştular...iyiki bize denk geldiler...bir aileye denk gelselerdi çok üzülürdüm ..paşa paşa kaşlarını burunlarını düzelttik gönderdik ..o gece 4 pislik ..pislik yapacağına dikişle mikişle uğraştı..
aaaa unutmadan ...çok geçmiş olsun çok üzüldüm .. ama durduk yere böle bir durumun olmasıda enteresan tabi.