davlumbaz pütür uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fazla fazla yetiyor bugra. normalde eger katları verimli bir şekilde atarsanız 2 davlumbaza 1 kutu pütür de yeter. ama ben dolu dolu attım. 3 sefer attım ama atarken çok kat geçtim. yani 1 kutu ile 2 davlumbaz dolar. ama benim şoyle bir avantajım vardı. benim davlumbazların yarısı tamponlara baktığı ıcın orayı 1-2 kat attım. yani şoyle oluyor. normalde her aracın ön davlumbazının yarısı kabine bakıyor ve zaten en çok çamur-su buraya sıçrıyor , ruzgar buraya vuruyor. bende kabine bakan yerleri iyi doldurdum. yani kısaca 3 kutu pütür ile 4 davlumbaz hayli hayli dolar...

maslak sanayide bence altını yıkarlar belki bir yıkamacıda lift falanda olabilir bu alt yıkama için özellikle almış olabilirler..

Maslak yakınlarındaysanız ayazağa oyak sitesi çıkışında Eğin petrol var PO bayisi.Orda alt yıkama kuru yağlama mevcut.Hemde çok meşhurdur ve işlerini çok iyi yapıyorlar.Büyük arabacıların(otobüs-kamyon) hepsi bilir orayı :)

hortlatayım bari :) Melih ses bakımından bir faydası oldu mu pütürün? ve 1 senedir herhangi bir sıkıntı yarattı mı ? Havalar ısınırken ciddi ciddi düşünmeye başladım bu uygulamayı da...

Resimleri Full HD koymasak daha iyi olacakmış. Elinize saglık.

Geri