debriyaj ayırmıyor

söz konusu avrupa arabalar olduğunda opelin parçalarının öyle aman aman pahalı olduğunu düşünmüyorum ....
sizin sıkıntılı durumunuzu nakite çevirmek isteyenlere rastlamışınız gibime geliyor...:confused:
vallaha hocam konyada özel servislere sordum zaten başka yerde bulamadım , hoş özel servislerde de yoktu istanbul yada ankara'dan getirtecegiz dediler

2.vites bende de sıkıntılı..araba sıcakken genelde kolay geçiyor ama hiç geçmediği de oluyor..bu senkromeçin değişim maliyeti nedir acaba_?

vıtese gecmeme arızası farklı bellı bı vıtese gecerken"carrttt" dıye ses gelıyorsa senkromecdendır
senınkı muhtemelen ayarındandır

vıtese gecmeme arızası farklı bellı bı vıtese gecerken"carrttt" dıye ses gelıyorsa senkromecdendır
senınkı muhtemelen ayarındandır
peki bunun tamirati bize ne kadar maal olur ??

2 kez şanzımanı söktürdüm milde ne kadar dişli varsa hepsini çıkarttırdım o kadar zahmetli işki işçiliği normalde biraz tuzlu parçayı çıkma bulursun ondanda en az 50 ile 100 lira arası isterler.Ben bi kez hilal değiştirdim çıkmasına 75 tl verdim birde difransiyel dişlisi değiştirdim bitanesi kırıktı 50 lirada ona verdim ama işçilik ustayla bizim aramızda gönül işi açıkcası.Sağlam bi usta bulman önemli bu konuda aracı ilk aldığımda geriye geçmezdi vitesler arası geçişler problemdi 2 ye geçmezdi fakat sıkıntılarım çözüldü birde sae 80w dişli yağı koydurdum castrol ilk başlarda yine zor geçiyodu fakat zamanla dahada yumuşadı geriye ve 2 ye geçişler çok yumuşak.

Geri