Öncelikle merhaba.
Şöyle bir sorunum var.
Aracım 2010 dizel manuel insignia.
Bugün volant + debriyaj balatası ve debriyaj hidroliği dahil değişimi yaptırdım. Ama şöyle bir sorun oldu. 1. 2. 3. Vites ve geri vitese geçirme acaip zordu. Havasını aldılar. şuan 1. Vites ve geri vites bazen zor geçiyor. Zamanla oturur vs dediler. Ok dedim. Lakin şöyle bir durum var. Debriyaja basınca bir ses gelmekte. Aracın gidiş hızına oranla bu ses'te hızlanmakta. Sanki sürünerek dönen ve ses çıkaran birşey gibi. Acaip rahatsız oldum bu durumdan
Sorun için tahminlerim var ama ne kadar tutarlı bilmiyorum.
1 değişen hidrolik tam açma yapmıyor.
2 değişen ambrayaj merkezlenemedi ve sürtünme sesi geliyor.
3 hidrolik te hala hava var.
İnanın beynim dondu çözemiyorum.
Bu gibi durumla karşılaşanınız var mı? Eğer bu konu ile ilgili bilgisi olan var ise ve payşalırsa sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Şöyle bir sorunum var.
Aracım 2010 dizel manuel insignia.
Bugün volant + debriyaj balatası ve debriyaj hidroliği dahil değişimi yaptırdım. Ama şöyle bir sorun oldu. 1. 2. 3. Vites ve geri vitese geçirme acaip zordu. Havasını aldılar. şuan 1. Vites ve geri vites bazen zor geçiyor. Zamanla oturur vs dediler. Ok dedim. Lakin şöyle bir durum var. Debriyaja basınca bir ses gelmekte. Aracın gidiş hızına oranla bu ses'te hızlanmakta. Sanki sürünerek dönen ve ses çıkaran birşey gibi. Acaip rahatsız oldum bu durumdan
Sorun için tahminlerim var ama ne kadar tutarlı bilmiyorum.
1 değişen hidrolik tam açma yapmıyor.
2 değişen ambrayaj merkezlenemedi ve sürtünme sesi geliyor.
3 hidrolik te hala hava var.
İnanın beynim dondu çözemiyorum.
Bu gibi durumla karşılaşanınız var mı? Eğer bu konu ile ilgili bilgisi olan var ise ve payşalırsa sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.