arakadaşım sizin aracta rolenti ayarlayıcı yok .dediğiniz gibi gaz kelebek potansiyel metresi motorlu bu parca var.aracınız 2001 olduğu için z16xe motor gurubuna giriyo.bu parca değiştimi?değiştiğini yazmışmısın galiba ama.bide bunun çontası var altında ordan hava alıyoda olabilir contayı kontrol ettir.ayrıca aracın rolentideyken calışması nasıl.yüksekse eğer depo havalandırma valfi var kelebeğin üstünde ince borusu var o çıkmış yada çatlamış olabilir.birde aracınızın atıl hızı yüksek olabilir oda tech2 ile ayarlanması gerek.kelebek temizşendi diyorsunuz.gene olmazsa bigölde benim kalfam var asker bingölün genç ilcesinde adı ömer eriş birliğini bilmiyorum.benim kalfam süper adamdır opelde eğer yakınsa ona baktırma imkanınız varsa baktırın bi.parca falan lazım olursa cargo yaparız o takar orda.ben askerde komutanların arabasını yapıyodumda ordan aklıma geldi msn adresim altta var ordanda yazışabilirzarkadaşlar gözünüzü seveyim..iki gün bingölün dağındaki şerefsizlerle uğraşacaz diye foruma bakamadık. maşallah duman attırmışsınız forumu... bu arada benim astranın sorunuda hala yerde yatıyor bir arkadaş resimlerle aydınlattı meseleyi biraz teşekkür ederim bakalım o parçayıda bulabilecekmiyiz bingölde. yinede herkez sağ olsun...
Son düzenleme: