Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyw abi sanada ii forumlar.Mesajları tekrar okur isen eğer,ilk tahriğin senden başladığını göreceksin.Tepkin yanlış
iyi Forumlar...
silver uye olup olmamasıyla ne alaka kardes...sen orda kufurlu bi soz yazdın ben senın ıcın yonetmenlerden ihtar alma die senı uyardım sen kalktın bana tehtitler savuruyosun bana tsk edicegin yerde...yavuz abinin dedi gibi bu forumdada kimse kimseden ustun deildir...keyifli forumlar diliyorum sana...sağol abi ama konuyu en baştan beri okudunmu bi oku hak verceksin bana ne o silver üye hesabı yapıyo sonra bulandırıp gidiyo ortalığı bu adamlıkmı peki ben ona ne dokundum nede komuştum işimde olmaz zaten ama tanıyorum onu.ya neyse abi sağolasın herşey için...
sanada.silver uye olup olmamasıyla ne alaka kardes...sen orda kufurlu bi soz yazdın ben senın ıcın yonetmenlerden ihtar alma die senı uyardım sen kalktın bana tehtitler savuruyosun bana tsk edicegin yerde...yavuz abinin dedi gibi bu forumdada kimse kimseden ustun deildir...keyifli forumlar diliyorum sana...
sizi dinliyorum ben kimi kırdıysam herkesten özür dilerimbence birbirinizden özür dileyin medeni bir şekilde..
sizi dinliyorum ben kimi kırdıysam herkesten özür dilerim
sağol abi tşkkr ediyorum sanaİşte en medeni davranış budur. :good: