Arkadaşlar aracı alalı tam 1 yıl oldu. Bu hafta içi bakıma gideceğim ancak araçta bazı değişiklikleri fark mı ediyorum yoksa servise gideceğim diye aracı bu aralar fazla mı dinler oldum bilmiyorum. Bugün dikkatimi çeken şuydu. Aracı park edip durduğumda, rölantide bir ayak debriyaje tam basılıyken (vites boşta) gaza az bi bastığımda devir 1500 lere 1200 lere tam düşerken bir titreme farkediyorum. Sanki daha önce leri böyle bir titremeyi hissetmiyordum. Sürüşte vites geçişlerinde herhangi bir farklılık yok şuana kadar. Ancak bu olay önceki 1.3 Corsa CDTI deki o titreyen debriyaj pedalını anımsattı 1 snlik zaman diliminde bile olsa. Neden kaynaklanabilir acaba? Bir titreşim debriyaj pedalına çok kısa bir süre vuruyor bu belli. Önceden böyle bir şey varmıydı bilemiyorum. Tek değişiklik son 1 hafta önce karter muhafaza taktırdım. Onun haricinde değişen hiçbir şey yok. Acaba zamanla bu durumlar normal midir? Yani bu titreşimler aracın km si arttıkça çoğalırmı? Yoksa bir durumun habercisi olabilir mi bu?