Değerli yorumlarınızı bekliyorum,saygılar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MuL@T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MuL@T

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Öncelikle merhaba;

Arkadaşlar ben aracımı sattım;
arabam 94 vectra,2.0İ,136 hp,otomatik vites,benzin performansı gayet güzel ve seri araçtı,şimdi aklımda 98-99 vectra gt ve 00-01 vectra cdx var(cdx otomatik,lacivert içi bej veya krem deri döşeme olmak şartıyla;))
GT nin ise performansı beni baştan çıkartıyor duruşu da ayrı bi şey...
araba almama 4-5-6 ay var değerli yorumlarınızla inşallah kararımı veririm.
Tabi bunun dışında başka arabalarda önerebilirsiniz..
SAYGILAR..

hadi ilk yorum benden gelsin 99 gt ler güzel ama benim tavsiyem 2000 yada 2001 cdx den yana bildigim kadariyla 99 modelin ilk yarisindan sonra o modellerde makyaj yapildi ver bir takim sorunlar halledildi bunu opelde calisan bir yetkiliden duymustum ama yinede karar senin.

vallahi arkadaşım vectrayı vermişsin bence alma yav grii çok hız da iyi deyil zaten hep aynı araba olmaz gene opel olsun da astra al mesela bendede vardı aynısından satım astra aldım alışmak biraz zor oluyor ama iyi yani memnunun birde şu devirde yakıt çok önemli yaa çok yakıyor o dediğin arabalar al 1,6 bin derimmm yada 1,3 dizel astra al h kasa o daha iyii vectrayı aratmaz

Bende Vectra CDX ten yanayımm.... Volvo,Mercedes veya BMW almıcaksan Opel'den başka arabada tavsiye etmem.. :)

vallahi arkadaşım vectrayı vermişsin bence alma yav grii çok hız da iyi deyil zaten hep aynı araba olmaz gene opel olsun da astra al mesela bendede vardı aynısından satım astra aldım alışmak biraz zor oluyor ama iyi yani memnunun birde şu devirde yakıt çok önemli yaa çok yakıyor o dediğin arabalar al 1,6 bin derimmm yada 1,3 dizel astra al h kasa o daha iyii vectrayı aratmaz

öncelikle yorum için teşekkür haa bu arada hemşeriyiz;)araban güzel kazasız belasız sürüşler dilerim ben kullandım astra 1.3 turbo dizel ankaradan malatyaya çok güzell performansı falan ama vectramı arar oldum genişlik bakımından,yakıta gelince aram iyi genelde uzun yolda kullanıyorum kafam rahat ama yinede beni büyüledi 1.3 astralar du bakalım toprağım nasip;:)

saygılarr..

Bende Vectra CDX ten yanayımm.... Volvo,Mercedes veya BMW almıcaksan Opel'den başka arabada tavsiye etmem.. :)

volvo yu düşündüm bakımı filan tuzluymuş diyorlar..
mercedes hantal biraz
bmw araç kullanmak bana yasakk anca rüyamda görürüm:)
cdx ağır basıyor..
yorum için teşekkürler..

öncelikle yorum için teşekkür haa bu arada hemşeriyiz;)araban güzel kazasız belasız sürüşler dilerim ben kullandım astra 1.3 turbo dizel ankaradan malatyaya çok güzell performansı falan ama vectramı arar oldum genişlik bakımından,yakıta gelince aram iyi genelde uzun yolda kullanıyorum kafam rahat ama yinede beni büyüledi 1.3 astralar du bakalım toprağım nasip;:)

saygılarr..
hemşeri olduğumuza sevindimmm 1,3 dizel 6 ileri astra bul hemşerim pişman olmazsın ben alırken terettütteydim ama aldım çok iyi yaa yakıt özeliklee doldur depoyu şehir içi inan 550 600 rahat geziyorum şehirlar arası 1000 geçiyorum binilecek araba tabi mazotun iyisini buldugun sürece karar senin kolay gelsin

hemşeri olduğumuza sevindimmm 1,3 dizel 6 ileri astra bul hemşerim pişman olmazsın ben alırken terettütteydim ama aldım çok iyi yaa yakıt özeliklee doldur depoyu şehir içi inan 550 600 rahat geziyorum şehirlar arası 1000 geçiyorum binilecek araba tabi mazotun iyisini buldugun sürece karar senin kolay gelsin

benim eniştede vardı dediğin 6 ileri 1.3 araba gerçekten güzel yanılmıyorsam depoyu tam fullemedik menzil olarak 1100 km diyordu şasırdım ankaradan malatyaya geldik 400 km daha var bu süper bi şey tabii ama bagajı her şeyi bozuyor:( sedan olması tercihimdir malum kalabalık aile olunca bavullar,valizler :) astrada yer kalmadı artık koltukların arasına yerleştirdik yoksa astraya diyecek söz yokk,iyi forumlar;)

temiz bi cdx yakısır sana uzun yolda da yormaz

Geri