2000-2001(temizinden bulursan) CDX, lacivert içi bej deri döşemeli, xenon farlı, sunrooflu.. Neyse iyi hayallere daldım kısaca, bence temizinden CDX
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2000-2001(temizinden bulursan) CDX, lacivert içi bej deri döşemeli, xenon farlı, sunrooflu.. Neyse iyi hayallere daldım kısaca, bence temizinden CDX
ya o yönden katılıyorum bagajıı ufakkk evettt ee her güzelin bir kusuru olur demiiii olacak o kadar da sedan alacaktım da o anki param müsait deyildi alamadım yaa olsun idare ediyoz bizdebenim eniştede vardı dediğin 6 ileri 1.3 araba gerçekten güzel yanılmıyorsam depoyu tam fullemedik menzil olarak 1100 km diyordu şasırdım ankaradan malatyaya geldik 400 km daha var bu süper bi şey tabii ama bagajı her şeyi bozuyor sedan olması tercihimdir malum kalabalık aile olunca bavullar,valizler astrada yer kalmadı artık koltukların arasına yerleştirdik yoksa astraya diyecek söz yokk,iyi forumlar
tabiki cdx,ama bence içi deri döşeme falan alma derim yazın klimayı devamlı çalıştırman lazım sıcaktan oturulmaz,yırtılır,kirlenir...sahibinden.com da bi tane görmüştüm ben,lacivert içi deri döşeme,otomatik vites..istersen bi bak,aydın-nazilli de araba gayetde güzeldi..
ya o yönden katılıyorum bagajıı ufakkk evettt ee her güzelin bir kusuru olur demiiii olacak o kadar da sedan alacaktım da o anki param müsait deyildi alamadım yaa olsun idare ediyoz bizde