Değerli yorumlarınızı bekliyorum,saygılar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MuL@T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2000-2001(temizinden bulursan) CDX, lacivert içi bej deri döşemeli, xenon farlı, sunrooflu..:) Neyse iyi hayallere daldım kısaca, bence temizinden CDX

2000-2001(temizinden bulursan) CDX, lacivert içi bej deri döşemeli, xenon farlı, sunrooflu..:) Neyse iyi hayallere daldım kısaca, bence temizinden CDX

yorumuna katılıyorum kardeş hayal deil inş gerçek olur ama benim hayallerimde var 4 ay sonra filan;) kavuşurum Allah'tan bir şey olmazsa,darısı başına diyiimm..

Cdx derim.

+1 cdx

tabiki cdx,ama bence içi deri döşeme falan alma derim yazın klimayı devamlı çalıştırman lazım sıcaktan oturulmaz,yırtılır,kirlenir...sahibinden.com da bi tane görmüştüm ben,lacivert içi deri döşeme,otomatik vites..istersen bi bak,aydın-nazilli de araba gayetde güzeldi..

benim eniştede vardı dediğin 6 ileri 1.3 araba gerçekten güzel yanılmıyorsam depoyu tam fullemedik menzil olarak 1100 km diyordu şasırdım ankaradan malatyaya geldik 400 km daha var bu süper bi şey tabii ama bagajı her şeyi bozuyor:( sedan olması tercihimdir malum kalabalık aile olunca bavullar,valizler :) astrada yer kalmadı artık koltukların arasına yerleştirdik yoksa astraya diyecek söz yokk,iyi forumlar;)
ya o yönden katılıyorum bagajıı ufakkk evettt ee her güzelin bir kusuru olur demiiii olacak o kadar da sedan alacaktım da o anki param müsait deyildi alamadım yaa olsun idare ediyoz bizde :)

tabiki cdx,ama bence içi deri döşeme falan alma derim yazın klimayı devamlı çalıştırman lazım sıcaktan oturulmaz,yırtılır,kirlenir...sahibinden.com da bi tane görmüştüm ben,lacivert içi deri döşeme,otomatik vites..istersen bi bak,aydın-nazilli de araba gayetde güzeldi..

valla kafama öyle yerleşmiş gördümmü dayanamıyorum arabaya baktıkça bakmam geliyor, ANKARA'da 2 tane var fiyatları biraz tuzlu ama araba şekil :)
tavsiyen ve yorum için teşekkürler..

ya o yönden katılıyorum bagajıı ufakkk evettt ee her güzelin bir kusuru olur demiiii olacak o kadar da sedan alacaktım da o anki param müsait deyildi alamadım yaa olsun idare ediyoz bizde :)

bu kadar kusur peri kızındada olur:)
sedandan güzel bi araç bence:good:

Geri