Değerli yorumlarınızı bekliyorum,saygılar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MuL@T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cdx veya 100.Yıl lacivert içi bej deri kullanan biri olarak tavsiye ederim ;)

sen araba alana kadar güncel güncel diyeceksen işimiz var :)

valla kafama öyle yerleşmiş gördümmü dayanamıyorum arabaya baktıkça bakmam geliyor, ANKARA'da 2 tane var fiyatları biraz tuzlu ama araba şekil :)
tavsiyen ve yorum için teşekkürler..

heyyyyyyyyyy ankarada 3 tane oldu:D benimkiyle beraber.
lacivert değil ama grafiti grisi (füme) bej deri döşeme ;) otomatik :cool:
alttaki fotolar eski arabamın fotoları aldanma.yenisinin fotolat en yakın zamanda imzamda olacak.bir öncekindede deri döşeme vardı ama, bej rengi deri döşemenin farklı bi havası var:D

Son düzenleme:
heyyyyyyyyyy ankarada 3 tane oldu:D benimkiyle beraber.
lacivert değil ama grafiti grisi (füme) bej deri döşeme ;) otomatik :cool:
alttaki fotolar eski arabamın fotoları aldanma.gerçi ondada deri döşeme vardı bej rengi deri döşemenin çok farklı bi havası var:D

2-3 ay önce eskişehirde vardı bi tane satılık grafiti grisi cdx bej rengi deri döşemeli satılıktı, önce onu alacaktım alamadım kısmet 100.yıl mış :)

2-3 ay önce eskişehirde vardı bi tane satılık grafiti grisi cdx bej rengi deri döşemeli satılıktı, önce onu alacaktım alamadım kısmet 100.yıl mış :)

sitede pişti olurduk :D çeşitlilik iyidir ;)

hayırlısı, ama bej rengi döşemeli vectra b ya bindiğin zaman sanki diğerlerinden çok farklı bir arabaymış gibi geliyor.

bu üçüncü cdx im.diğerindede deri döşeme vardı.bu arabaya binen arkadaşlara " aynı araba diyorum" inanmıyorlar.gerçekten farklı görüntüsü oluyor.ama temiz kullanmak gerek :(

Geri