Denizli Opel

Ynt: Denizli Opel

Bugün yıllık bakımı yaptırdım. 12750 km olmuş. Normal fiyat 330 civarıydı. Servis danışmanı Erkan beyi 10 yıldır tanıyor olmamın Hakan beyin de arkadaşım olması torpili ile 275 TL ödeyip çıktım. Ayrıca kaliper iyileştirmesini de farlardaki buğulanma nedeniyle farların garantiden değişeceği tarihte yapacaklar.

gradient link' Alıntı:
Bugün yıllık bakımı yaptırdım. 12750 km olmuş. Normal fiyat 330 civarıydı. Servis danışmanı Erkan beyi 10 yıldır tanıyor olmamın Hakan beyin de arkadaşım olması torpili ile 275 TL ödeyip çıktım. Ayrıca kaliper iyileştirmesini de farlardaki buğulanma nedeniyle farların garantiden değişeceği tarihte yapacaklar.

045thumbsup

Sigmatürkün son dönemdeki durumu nedir arkadaşlar fiyat/kalite anlamında?  15000 bakımım yaklaştı ve önümde uzun bir yolculuk var.

2013 1.3cdti'ler için bir güncelleme olduğu ve daha az yaktığına dair bir durum söyledi arkadaşım acaba böyle bir durum var mı şu an? bilgisi olan var mı? araç alındığından beri hiçbir güncelleme yapılmadı aracıma

evgin link' Alıntı:
Sigmatürkün son dönemdeki durumu nedir arkadaşlar fiyat/kalite anlamında?  15000 bakımım yaklaştı ve önümde uzun bir yolculuk var.
Bir sıkıntı yok. Aynen devam. Ben aralık sonu yıllık bakım yaptırdım.

Geri