Denizli OTOMAT'ta yaşanan sıkıntı..

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan inceoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dostum bence anlayan birini yanında götür oradaki adamlar birbirlerini cok tutuyor benden sana tavsiye sen anlamıyorsan ver 30 40 tl götürbirini yanında yoksa allah etmeye cok pişman olursun
 
Denizli'de görev yapıyorum bende yıllık bakım için aracı Aydın Opelege özel servisi'ne götürdüm çünkü yetkili servslerde bir sürü gereksiz prosedür uygulanıyor artısı Tansu abi (Tansu Gürler) yi de daha önceden tanıyordum
Herneyse Aracın yıllık bakımı yapıldı rulmanlar rot başları değişti yağ gibi kayıyordu asfaltta harika oldu eve dönerken tam eve yaklaştım motor üzerinden sesler gelmeye başladı hemen kenara çektim dinledim sesin nerden geldiğine karar veremedim hemen aradım servisi tansu abi gece 12 de Aydın'dan Nazilli'ye geldi. Netice de gece yapılamayacak bi problem olduğunu ve servise çekmemiz gerektiğini söyledi
tekrar Aydın'a döndü ve aynı gecenin sabahı pazar sabahı tekrar geldi aracı birlikte çektik götürdük ve problemin triger kayışının bağlandığı makardan geldiğni anladık hallettik. araç yine aynı şekilde Maşşallah diyeyim yag gibi kayıyor 5. viteste 3000 devirdeki hızı 20 km/h arttı hersey tamam'da aracımızı emanet edeceğimiz servisi iyi tanımalıyız bence şeffaf olmalı sözünün arkasında durmalı yetkili servisleri tercih etmem o yüzden bilmiyorum isim vermekle yanlış mı yaptım ama çok çok teşekkür ediyorum Tansu abi'ye
nacizane
öneririm:)
saygılar...
teşekkür ederim biz işimizi yapıyoruz
 
1994 model corsa sahibiyim bende birkaç tamirciden sonra opel gedizleri tavsiye ettiler gayet de memnunum
çünkü % 90 opel tamir ediyorlar.gayet güzelde ilgileniyorlar..
 
Arkadaşlar ben otomattan araç aldım. zaten aracı alırken problem yaşadım esnaflığı ve ticareti bilmeyen arkadaşlar. onun için servis içinde hiç bulaşmadım daha. izmirde servis neresi olabilir arkadaşlar?
 
Arkadaşlar ben otomattan araç aldım. zaten aracı alırken problem yaşadım esnaflığı ve ticareti bilmeyen arkadaşlar. onun için servis içinde hiç bulaşmadım daha. izmirde servis neresi olabilir arkadaşlar?
izmirde yetkili servisler çok acımasız,ben çiğli ata sanayide körfez özel opel servisine giderim hep..

ayrıca denizlide yaşıyorum otomat hakkında şikayetler duydum,o yüzden sigmatürke gidiyorum..sigmatürktekiler çok iyiler sağolsunlar,memnunum ben.yedek parcada işçilikte pazarlık yapabiliyorum..arabanın basından ayrılmıyorum..pazar günü mesaileri olmadıgı halde güvennlik görevlisi vasiıtasıyla usta çağırtıp yağ bile değiştirttim..
 
ben denizlide Şen özel opel servisine gidiyorum,,2 yıldır en ufak bir problem yaşamadım
 
walla bende bu konudan şikayetçiyim denizlide gidilecek servis yok bence Şen oto'imiş,Otomat'mış,Fani,çınar hepsi aynı Sigmayı denemedim orayıda bu hafta denerim.Ama hiç birisi benim sorunlarımı çözemedi bakalım sigmayı deniyelim :)
Arkadaşlar Denizli'den araç almak üzereyim. Aracı boya ve mekanik için gösterebileceğim bir yer önerebilir misiniz? boya için elkometeresi olan bir yer olmalı.
Buna gerek yok bir işinin ehli iyi bir boyacı ve mıknatıs işni görecektir zaten boyacı boyanan yerleri gösterir renk farklarından dolayı anlar.Denizlide boyanmışsa orjinali gibi boyayabilecek insan çok azdır.. Mınatısta denizlide genelde metali düzeltmek yerine çelik macunu ile doldurdukları için yer yer mıknatıs tutmaz anlaşılır ;)
 
Arkadaşlar konu baya eski ama bir de buraya yazıyım dedim. Denizli den otomatik astra 1.3 almayı düşünüyorum. Aracı kime (kimlere) göstermem gerek bilgi verirseniz sevinirim. Tavsiye edeceğiniz check up / servis / usta vb. var mı?
 
Geri
Üst