Depo mercekli farlı, geçme kolçaklı beyaz Astram

bu arada arabamın resimlerini nasıl eklerim
;)

bu arada arabamın resimlerini nasıl eklerim
;)
http://www.tinypic.com/

ben bunu kullandım, hem hızlı hemde çok sık gidip gelmiyor.

http://imageshack.us/

bu da var ama son zamanlarda çok sık sıkıntı çıkartmaya başladı, şimdi baktım yine yok..

IMG Code for Forums & Message Boards
yazan satırdaki linki konu içerisine yapıştırırsan olur.
bu arada bende bakarken eski arabalarımdan birini gördüm.. özlemişim valla.

o59e2f.jpg

indash güzel olur:D
bence de yakışır ;)
teşekkürler beğenen beğenmeyen herkese..
çok sade bir halde ama ben beğeniyorum.
jant arayışım var ama bakalım ne zaman denk gelecek.
4x100 makul fiyatlı bulursam alıcam,
yazlık kışlık lastikleri sürekli sök tak yapmak istemiyorum,
lastiğin ömründen alıyor, yanaklarına zarar veriyor gibi geliyor bana...

Kapı direklerine de siyah folyo çekildimi tadından yenmez.
Deri koltukolar sanırım orjinaldi çok sık.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.

ankara ya gittiğimde unutmazsam onu da hallederim, mat siyah fena durmaz gerçekten, bütünlük sağlar camlarla,,,
deriler fabrika çıkışı evet, benimde hoşuma gidiyor da ısıtması yok kışın ilk bikaç dakika üşütüyor insanın oturan yerlerini :):)
teşekkürler iyi niyetleriniz için...

maşallah çok güzel

kolçak geçmelimi, civatalımı oynama felan yapıyormu bide fiyatı ne kadar ?

senin de jantlar güzelmiş güle güle kullan kazasız belasız maşallah diyelim nazar değmesin,
kolçak geçme, vidalı değil, oynama yok ama biraz fazla abanınca çatırdıyor bakalım ne kadar dayanacak ;) gerçi ben de pek ufak tefek sayılmam 186 boy ve tek ayağım 50 kg dan fazla basar yere :);) daha standart yapıdakiler için daha uzun ömürlü olur muhakkak. :) aksaray dan 70 liraya aldım kolçağı. ama özellikle otomatiklerde çok büyük ek konfor sağlıyor...

Araban Çok güzel olmuş kazasız belasız bin

Kolçağın Markası Ne

Arabaniz cok guzel gule gule kullanin :) bende App plaka yaptirmayi dusunuyorum ayri bi hava katiyo. trafikde cok goruyorum ama cezasi falan varmi yada tuv den gecermi bilmiyorum :confused: bilgisi olan varmi :cool:

Arabaniz cok guzel gule gule kullanin :) bende App plaka yaptirmayi dusunuyorum ayri bi hava katiyo. trafikde cok goruyorum ama cezasi falan varmi yada tuv den gecermi bilmiyorum :confused: bilgisi olan varmi :cool:
geçen gün bir futbolcunun karakola götürüldüğü ile ilgili bir konu açmıştılar forumda.. :) biraz yasak yani.. ve filmli camdan daha fazla etkisi var polisler üzerinde, tabi olumsuz etki ;) teşekkürler.

Geri